ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έρχεται διαγωνισμός για φοιτητές με σκοπό να κάνουν τα νοσοκομεία της χώρας καλύτερα!

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε και χρηματικό έπαθλο.

Neopolis Team

10 Ιανουαρίου, 2020

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν επιτέλους λόγο σε σημαντικά ζητήματα, όπως ο τομέας της υγείας και των κτιριακών εγκατάσεων που στεγάζεται.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έπειτα από συνάντηση που είχε με τους Πρυτάνεις, ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός που θα αφορά τους τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Πολυτεχνικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας, οι οποίοι θα δώσουν την πολύτιμη βοήθεια τους και θα προτείνουν έξυπνες λύσεις για την αναβάθμιση των νοσοκομείων, τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους σχετικά με παρεμβάσεις σε πτέρυγες και κλινικές ή τμήματα των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Ευελπιστούμε έτσι να δείξουμε ότι πιστεύουμε στη νέα γενιά των Ελλήνων, τους θέλουμε εδώ ως κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, με τη συνδρομή των κορυφαίων Πανεπιστημίων, Πολυτεχνείων και Σχολών της χώρας.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή στηρίζουμε τους εν δυνάμει νέους επαγγελματίες και τους δίνουμε τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη φαντασία, τη γνώση και τη δημιουργικότητά τους προς όφελος του ελληνικού λαού.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για τρεις μήνες και η έξυπνη πρόταση που θα περάσει θα εκτιμηθεί με χρηματικό έπαθλο.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της τεχνικής υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, των τεχνικών υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και τεχνοκρατών.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ μετατράπηκε σε πλατό γυρισμάτων για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: Φοιτητής καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση φεύγοντας από τη βιβλιοθήκη της σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET