fbpx

Πόσο πιθανό είναι να επιστρέψεις στον/στην πρώην σου με βάση το ζώδιο σου!


Ο χωρισμός όπως έχουμε ξανά πει είναι το πιο επίπονο και βασανιστικό στάδιο σε μία σχέση. Υπάρχουν παρόλα αυτά δύο ενδεχόμενα μετά από έναν χωρισμό. Το πρώτο είναι να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου όσο πιο ήρεμα και φυσιολογικά γίνεται και το δεύτερο να γυρίσεις πάλι μετανιωμένος/η στον/στην πρώην σου.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο την επιστροφή σε έναν/μία πρώην του/της:

 Κριός

Οι Κριοί λατρεύουν τους τσακωμούς και τις διαμάχες, δεν είναι τυχαίο μάλιστα που κυβερνήτης τους είναι ο Άρης. Ωστόσο, δεν σταματούν ποτέ να απολαμβάνουν τα παθιασμένα φιλιά και το άγριο σεξ, κάτι που μπορούν να τους κάνουν να γυρίσουν στην πρώην σχέση τους.

 Ταύρος

Οι Ταύροι συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν. Αν καταλάβουν ότι έφταιξαν έστω και λίγο θα συγχωρήσουν τους /τις πρώην τους αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ τι έγινε. Για αυτό πρόσεχε τις κινήσεις σου απέναντι σε έναν Ταύρο.

 Δίδυμος

Ένας Δίδυμος είναι πιθανό αλλά όχι και σίγουρο να σε συγχωρέσει. Τους διδύμους γενικά δεν τους λες και από τα πιο σταθερά ζώδια. Για αυτό αν η σχέση σας είναι σοβαρή υπάρχει 40-60% να επιστρέψουν μετά από ένα χωρισμό. Είναι πολύ καλοί ωστόσο, στο να βλέπουν όλες τις πλευρές του νομίσματος, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερο πλεονέκτημα για αυτούς.

 Καρκίνος

Οι Καρκίνου θεωρούν τους/τις συντρόφους τους ως ένα σπίτι που μπορούν να ζεσταθούν και να νιώσουν ασφάλεια. Όταν χωρίζουν λοιπόν διαλύονται και νιώθουν ότι η ζωή τους δεν έχει αύριο. Από την στιγμή που ο/η πρώην τους τούς ζητήσουν συγγνώμη θα τον/την συγχωρήσουν αμέσως!

 Λέων

Οι Λέοντες δεν δέχονται ούτε για πλάκα πίσω μία παλιά τους αγάπη. Ο μόνος λόγος ωστόσο που μπορεί να φύγουν από μία σχέση είναι είτε επειδή δεν έχουν προτεραιότητα στη ζωή του άλλου είτε γιατί έχουν κάνει εκείνοι κάτι λάθος. Έτσι αν πιάσουν τους εαυτούς τους να κάνουν έστω και το παραμικρό λάθος όχι μόνο δεν πρόκειται οι ίδιοι/ες να γυρίσουν στους/στις πρώην αλλά θα φροντίσουν κιόλας να κάνουν βούκινο το λάθος με σκοπό την αποτροπή του.

 Παρθένος

Οι Παρθένοι θα δώσουν άπειρες ευκαιρίες σε κάποιον/α μέχρι να τον/την αφήσουν να φύγει από την ζωή τους. Όταν το κάνουν όμως θα είναι οριστικό. Και η ώρα του χωρισμού θα είναι και η πιο σκληρή καθώς θα ρίξουν όλο το φταίξιμο στον άλλον.

 Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν τα πάντα σε μία ισορροπία. Οι πιθανότητες λοιπόν να δεχτούν κάποιον/α πίσω είναι 50-50. Επειδή είναι απελπιστικά ρομαντικοί/ες μπορεί να ξεπεράσουν χιλιάδιες βλακείες μέσα σε μία σχέση. Αν όμως νιώσουν ότι προδίδονται τότε είναι πιθανόν να φτάσουν και στα άκρα!

 Σκορπιός

Αν ένας Σκορπιός σ’αγαπήσει και εσύ φύγεις μακριά του, τότε πέθανες για εκείνον. Υπάρχουν ωστόσο, κάποιοι ζώδια του υπόλοιπου ζωδιακού που μπορεί να κάνουν έναν Σκορπιό να αλλαξοπιστήσει. Οι πιθανότητες να επιστρέψει ένας Σκορπιός σε έναν Ιχθύ, σε έναν άλλο Σκορπιό ή σε έναν Παρθένο είναι πολύ πιο υψηλές από ότι στα άλλα ζώδια.

 Τοξότης

Ένας Τοξότης θα σε δεχτεί πίσω μόνο σε περίπτωση που καταλάβει ότι έχεις πραγματικά αλλάξει. Οι ηθικοί κανόνες που διέπουν την ζωή ενός Τοξότη είναι και το πλεονέκτημα που έχει απέναντι των άλλων. Αν πουν «όχι», σημαίνει «όχι», ακόμα και αν λιώνουν να γυρίσουν πίσω.

 Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι και οι Αιγοκερίνες θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία, η οποία ωστόσο, μπορεί να είναι και παγίδα. Θέλουν να ξέρουν βέβαια αν το άτομο που θα δεχτούν πίσω έχει πάρει το μάθημα του, για αυτό θα σου βγάλουν το λάδι μέχρι να σου πουν το «ναι».

 Υδροχόοι

Μην λέμε αστεία τώρα! Ένας Υδροχόος δεν θα έχει ποτέ το χρόνο να ασχοληθεί με κάποιον/α πρώην του. Τελείωσε και πάει για άλλα!

 Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι οι ονειροπόλοι του ζωδιακού. Μπορεί να μην γυρίσουν στην παλιά τους σχέση αλλά σίγουρα θα το σκέφτονται αυτό για την υπόλοιπη ζωή τους. Θεωρούν ωστόσο τα ερωτικά τους προβλήματα τόσο ασήμαντα μπροστά στα άλλα προβλήματα της ζωής που πολλές φορές δεν σπαταλούν χρόνο για να τα σκεφτούν ουσιαστικά.

Τώρα λοιπόν έχεις στα χέρια σου ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι για να καταλάβεις ή να ωθήσεις τον/την πρώην σου να έρθει πάλι πίσω σε σένα. Σου ευχόμαστε καλή τύχη με υπομονή και επιμονή!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET