Τιβί

Ράδιο Αρβύλα | Η αγαπημένη μας σατιρική εκπομπή κάνει το comeback της!

Γνωρίζαμε από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως οι Ράδιο Αρβύλα θα πραγματοποιούν σποραδικές εμφανίσεις στον ΑΝΤ1. Μια ανακοίνωση που στεναχώρησε τους φανατικούς θαυμαστές της σατιρικής εκπομπής. Η τελευταία τους εκπομπή ήταν πριν τρεις μήνες κι από τότε δυστυχώς δεν είχαμε νέα τους. Μέχρι σήμερα δηλαδή, αφού όχι μόνο εμφανίστηκαν, αλλά επιστρέφουν με νέο επεισόδιο […]

Neopolis Team

27 Φεβρουαρίου, 2018

Γνωρίζαμε από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως οι Ράδιο Αρβύλα θα πραγματοποιούν σποραδικές εμφανίσεις στον ΑΝΤ1. Μια ανακοίνωση που στεναχώρησε τους φανατικούς θαυμαστές της σατιρικής εκπομπής.

Η τελευταία τους εκπομπή ήταν πριν τρεις μήνες κι από τότε δυστυχώς δεν είχαμε νέα τους. Μέχρι σήμερα δηλαδή, αφού όχι μόνο εμφανίστηκαν, αλλά επιστρέφουν με νέο επεισόδιο την Δευτέρα 5 Μαρτίου, σύμφωνα με το trailer του τηλεοπτικού σταθμού.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα ευχάριστα μαντάτα, μιας και Αντώνης Κανάκης και ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια για επιπλέον τρία χρόνια. Ο ρόλος του μάλιστα θα είναι επιτελικός, αφού θα είναι υπεύθυνος για την διαμόρφωση της βραδινής ζώνης του σταθμού.

«Η σημαντική αυτή συνεργασία με το δημιουργό των πιο αγαπημένων και ιδιαίτερων τηλεοπτικών προγραμμάτων, η οποία ήδη μετρά 21 δημιουργικά χρόνια, θα αποκτήσει μια επιπλέον διάσταση, αφού ο Αντώνης Κανάκης θα διαμορφώνει τη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 και τη φυσιογνωμία αυτής, στο σύνολό της», ήταν η σχετική ανακοίνωση.

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

BINGE WATCHING

Το καστ των Friends συζητάει για reunion ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον Matthew Perry!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET