Τιβί

Το «Κάστρο του Τακέσι» κάνει comeback και βάζει τα γυαλιά σε Nomads και Survivor!

Θυμάστε κι εσείς το «Κάστρο του Τακέσι» που έπαιζε τα μεσημεροαπογεύματα στον ΣΚΑΪ, έτσι δεν είναι; Αυτήν την καλτ εκπομπή, με τους Κινεζοϊαπωνεζοταϊλανδούς που χτυπιόντουσαν κι έπεφταν μέσα στις λάσπες, με σκοπό να ξεπεράσουν τις ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΕΣ δοκιμασίες του σόου. Κι όταν λέμε πανδύσκολες, το εννοούμε! Όχι αυτά τα αστεία πραγματάκια που βλέπουμε σε Nomads και […]

Neopolis Team

8 Οκτωβρίου, 2017

Θυμάστε κι εσείς το «Κάστρο του Τακέσι» που έπαιζε τα μεσημεροαπογεύματα στον ΣΚΑΪ, έτσι δεν είναι; Αυτήν την καλτ εκπομπή, με τους Κινεζοϊαπωνεζοταϊλανδούς που χτυπιόντουσαν κι έπεφταν μέσα στις λάσπες, με σκοπό να ξεπεράσουν τις ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΕΣ δοκιμασίες του σόου.

Κι όταν λέμε πανδύσκολες, το εννοούμε! Όχι αυτά τα αστεία πραγματάκια που βλέπουμε σε Nomads και Survivor. Άντε να συγκρίνονται με τα αγωνίσματα του Survival κι αυτά με το ζόρι…

Να, τσεκάρετε παρακάτω και θα θυμηθείτε τι ακριβώς εννοούμε:

Ε λοιπόν, το «Κάστρο του Τακέσι» επιστρέφει δριμύτερο, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε sites του εξωτερικού! Έχει αποφασιστεί μάλιστα, τα νέα επεισόδια να γυριστούν στην Ταϊλάνδη και να διατηρήσουν το καλτ ύφος των πρηγούμενων κύκλων.

Μάλιστα, έχει γίνει ήδη γνωστός ο παρουσιαστής του σόου, ο Jonathan Ross, τηλεπερσόνα της Βρετανικής τηλεόρασης.

Δείτε το τρεϊλεράκι κι ελάτε να συγκεντρώσουμε υπογραφές ούτως ώστε να αγοράσει τα δικαιώματα κάποιο από τα κανάλια της χώρας μας:

 

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET