ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

10 εντυπωσιακά τατουάζ στον ώμο να «χτυπήσεις» και να κάνεις τη διαφορά!

Είσαι στη φάση που σκέφτεσαι να «χτυπήσεις» το πρώτο σου τατουάζ;

Τα τατουάζ στον ώμο αποκτούν όλο και μεγαλύτερη προτίμηση τα τελευταία χρόνια. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποια σημεία του σώματος (βλ. πλάτη, πόδια, αυτιά) που γίνονται κατά κόρον τατουάζ, ωστόσο τα ταζουάζ στων ώμο αποτελούν πλέον νέα τάση. Οι επιλογές σχετικά με το σχέδιο είναι πολλές, άπειρες βασικά και ο καθένας κάνει το σχέδιο που εκείνος/η προτιμά ή που τον/την αντιπροσωπεύει.

Τα τατουάζ στον ώμο είναι κατα βάση μικροσκοπικά γιατί δεν υπάρχει και μεγάλη επιφάνεια, εκτός κι αν το τατουάζ συνεχίσει χαμηλά έως και το χέρι. Μπορείς να παίξεις με πολλά διαφορετικά χρώματα, σχέδια και συνδυασμούς και να δοκιμάσεις να κάνεις κάποιο, εκτός κι αν είσαι από εκείνους που προτιμούν να τα θαυμάζουν στους άλλους.

Αυτά είναι μερικά από τα ομορφότερα τατουάζ στον ώμο που θα σου δώσουν έμπνευση να «χτυπήσεις« κι εσύ ένα:

1. Κουκουβάγια

Είτε περνιέσαι για σοφή είτε λατρεύεις την κουκουβάγια ως πτηνό, αυτό το τατουάζ είναι πραγματικά όμορφο και χαζεύεις όταν το κοιτάς. Η κουκουβάγια είναι ένα επιβλητικό και υπερήφανο πτηνό, επομένως αν διαθέτεις κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, πρέπει φυσικά να το «χτυπήσεις».

2. Τριαντάφυλλο

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους όποτε ασχολούμαστε με τατουάζ, έτσι και σ’ αυτήν την περίπτωση μπορείς να «χτυπήσεις» ένα όμορφο τριαντάφυλλο. Ένα μικροσκοπικό και διακριτικό σαν κι αυτό που να είναι χαριτωμένο και να σμιλεύει υπέροχα τον ώμο σου.

3. Σμήνος πουλιών

Κλασσικό σχέδιο που πάντα λατρεύουμε να βλέπουμε και πολλοί επιλέγουν να το «χτυπήσουν» πάνω τους. Το σμήνος των πουλιών συμβολίζει την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τη δυνατότητα του να πετάς, πράγμα που ο καθένας το ερμηνεύει κάθε φορά ανάλογα με τα όνειρα, τις επιθυμίες και τα θέλω του.

4. Πεταλούδα

Η πεταλούδα είναι μία ακόμη όμορφη ιδέα για τατουάζ. Είναι ένα εξίσου μικροσκοπικό και χαριτωμένο τατουάζ και εδώ μπορεί κανείς να αφήσει την φαντασία του να πρυτανεύσει και να συνθέσει την πιο όμορφη για εκείνον πεταλούδα. Είτε με μαύρο μελάνι είτε πολύχρωμη θα είναι πραγματικά ένα υπέροχο τατουάζ.

5. Ήλιος

Για τα άτομα που λατρεύουν τον όμορφο και ηλιόλουστο καιρό ή γενικότερα το καλοκαίρι, ένα τατουάζ – ήλιος είναι ό,τι πρέπει. Άσε τις ακτίνες του να αγκαλιάσουν τον ώμο σου και να δημιουργήσουν ένα πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα.

7. Κοριτσάκι με μπαλόνι

Αν δεν είναι αυτό το τατουάζ cute, τότε ποιο; Ένα κοριτσάκι με ένα κατακόκκινο μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς είναι μία πραγματικά πολύ ευαίσθητη, όμορφη και ελπιδοφόρα ιδέα για τατουάζ. Είναι από εκείνα που κοιτάς και η αντίδρασή σου είναι «Ωωω, τι γλυκό!».

8. Χιονονιφάδα

Δεν είσαι φαν του ήλιου και του καλοκαιριού και προτιμάς το κρύο κι ό,τι αυτό περιλαμβάνει; Χιονονιφάδα λοιπόν. Μία όμορφη και γεμάτη χιονονιφάδα που θα σου θυμίζει χιονισμένα τοπία, το κρύο και τις ζεστές σοκολάτες που πίνεις κουκουλωμένη στον καναπέ. Οκ, ξέφυγα.

9. Καρδιά

Βασικά, το ομορφότερο και πιο υπέροχα απλοϊκό τατουάζ από όλα. Μία καρδιά που συμβολίζει την αγάπη και γενικότερα όλα τα όμορφα συναισθήματα του κόσμου. Είναι ένα ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτο και φυσικά ένα τατουάζ με έντονο συμβολισμό.

10. Πολύχρωμος μονόκερος

Αν μη τι άλλο ο μονόκερος είχε την τιμητική του το περασμένο καλοκαίρι. Ολίγον τι, μας ζάλισαν όλες οι βασικές με τον μονόκερο αγκαλιά εκεί που σκάει το κύμα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν είναι υπέροχο να «χτυπήσεις» ένα πανέμορφο και πολύχρωμα τατουάζ με unicorn μονόκερο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET