ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Endless EC παρουσίασε τα νέα προϊόντα της σειράς #goodmood και… μύρισε φρεσκάδα!  

Είσοδος με επώνυμα προϊόντα στα μαλακτικά και στα απορρυπαντικά γενικής χρήσης.

Neopolis Team

20 Ιουνίου, 2024

Η Endless EC παρουσίασε τις δύο νέες κατηγορίες της σειράς #goodmood που αποτελούν την επώνυμη πρόταση της εταιρείας στην αγορά του ‘Personal Hygiene’ και ‘Household Care’, σε μία πολύχρωμη εκδήλωση την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο 48 Urban Garden.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία τη φρέσκιας, branded επιλογής στη σωστή τιμή, η σειρά #goodmood διευρύνεται και ενισχύεται από νέα προϊόντα. Δύο αρώματα για υγρό γενικού καθαρισμού και δύο αρώματα για μαλακτικά ρούχων που φέρνουν #goodmood σε κάθε χρήση τους. Οι συσκευασίες ακολουθούν τη σχεδιαστική προσέγγιση της σειράς με μίνιμαλ σχέδια και σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το άρωμα. Επιπλέον, τα προϊόντα συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία προστατεύοντας το περιβάλλον και τον πλανήτη, ενώ η σύνθεσή τους εμπεριέχει μικροκάψουλες νέας γενιάς χωρίς μικροπλαστικά, και χρησιμοποιεί φυτικά κατιόντα και πολυμερικά χρώματα ειδικής τεχνολογίας κατάλληλης για ιματισμό. 

Παράλληλα,  για κάθε προϊόν κυκλοφορεί και το αντίστοιχο pouch για εύκολο refill που έχει κατά 65% λιγότερο πλαστικό από τη φιάλη.

Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα καθώς και να απολαύσουν ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο χρώματα και αρώματα στο κέντρο της πόλης.

Η Εύη Οικονόμου, Commercial Director της Endless EC δήλωσε:

Στη συμπλήρωση 18 μηνών της παρουσίας της σειράς #goodmood στην αγορά, οι καταναλωτές μας έχουν τιμήσει ήδη με την προτίμησή τους. Οι νέες σειρές προϊόντων που παρουσιάζουμε τώρα ανεβάζουν το mood ακόμα πιο ψηλά και μεγαλώνουν το αποτύπωμα της εταιρείας στη λιανική. Στόχος μας είναι εντός του επόμενου εξαμήνου να έχουν εδραιωθεί και αυτά ως επιλογές του κοινού που αναζητά το βέλτιστο συνδυασμό ποιότητας/τιμής. Για εμάς στην Endless EC είναι μια απτή απόδειξη των δυνατοτήτων και του προσανατολισμού μας για δημιουργία made in Greece προϊόντων που σέβονται τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, συνδυάζουν τις χαμηλές τιμές με την υψηλή ποιότητα, και υπηρετούν την περιβαλλοντική συνείδηση με τον καλύτερο δυνατό ανά περίπτωση τρόπο.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET