BINGE WATCHING

Ένας τηλεφωνικός αριθμός αποκαλύπτει το μέλλον του Χόπερ στο Stranger Things 4;

Πέρασαν 3 ημέρες για να μπορέσω να βρω όλη την ψυχραιμία που διαθέτω σαν άνθρωπος –δεν είναι και μπόλικη– και να βροντοφωνάξω πως η τρίτη σεζόν του Stranger Things ήταν ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. (Προσοχή ακολουθούν spoilers) 🎵 dadum dee da da deet dee deet dee de 🎵 pic.twitter.com/VLXjFyikAM — Stranger Things (@Stranger_Things) […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Ιουλίου, 2019

Πέρασαν 3 ημέρες για να μπορέσω να βρω όλη την ψυχραιμία που διαθέτω σαν άνθρωπος –δεν είναι και μπόλικη– και να βροντοφωνάξω πως η τρίτη σεζόν του Stranger Things ήταν ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.

(Προσοχή ακολουθούν spoilers)

Συγκινήθηκα; Ναι. Έκλαψα; Ναι. Έφτασε η αγωνία μου κόκκινο; Φυσικά. Με στεναχώρησε το φινάλε; Πολύ. Και τέλος πάντων, ουέ και αλίμονο στους παραγωγούς αν σκέφτονται στην τέταρτη σεζόν να μην επαναφέρουν τον Τζιμ Χόπερ, τον άνθρωπο που είδαμε να θυσιάζεται για να σώσει την πόλη Χόκινς και τους δικούς του ανθρώπους.

Βασικά, εκτός του ότι το Stranger Things έκανε ρεκόρ στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας του, ο χαρακτήρας του Χόπερ ήταν εκείνος που συζητήθηκε πάρα πολύ. Για την ακρίβεια, ακόμα συζητιέται. Ο αστυνομικός του Χόκινς δίχασε αρκετά τους φανατικούς της σειράς.

Πρώτα απ’όλα σχολιάστηκε έντονα η αλλαγή της προσωπικότητάς του, σε σημείο που ορισμένους τους απογοήτευσε. Συγκριτικά με τις προηγούμενες σεζόν, είδαμε έναν Χόπερ μεθύστακα και βίαιο αλλά, εξίσου σημαντικό, και ερωτευμένο με την Τζόις. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο έρωτάς τους θα μείνει ανεκπλήρωτος, θα είναι άδικο.

Ο Χόπερ λοιπόν, στην προσπάθεια του να σώσει τους αγαπημένους του και να κλείσει ξανά την πύλη πέρασε κι εκείνος στα άδυτα του Upside Down, με αποτέλεσμα να τον κλαίμε για κάποια λεπτά. Και λέω λεπτά, διότι λίγο αργότερα προς το τέλος του φινάλε, μεταφερθήκαμε στις Σοβιετικές φυλακές, εκεί όπου η ατάκα “όχι τον Αμερικάνο” αναζωπύρωσε τις ελπίδες του να είναι ζωντανός ο Χόπερ και φυσικά να ξεκινήσουν οι υποθέσεις.

Στο μεταξύ, κάτι πολύ ενδιαφέρον συμβαίνει στο προφίλ του David Harbour, ο άνθρωπος που υποδύεται τον Χόπερ. Εδώ και κάμποσο καιρό ανέβαζε μια σειρά από αριθμούς για φωτογραφία προφίλ, κινώντας υποψίες.

Άνθρωποι του Reddit μπήκαν στον πειρασμό να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και έλυσαν τον γρίφο, αφού πρόκειται για ένα τηλεφωνικό νούμερο που περιέχει πληροφορίες για το μέλλον του χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, αν κάποιος καλέσει τον αριθμό θα ακούσει ένα τηλεφώνημα του Μάρεϊ Μπάουμαν προς την Τζόις, λέγοντας τα εξής:

Γεια, έχετε καλέσει την οικεία του Μάρεϊ Μπάουμαν. Μαμά, αν είσαι εσύ, σε παρακαλώ κάλεσέ με μεταξύ 05:00 – 06:00 π.μ. όπως είπαμε, οκ; Αν είσαι η Τζόις, Τζόις, ευχαριστώ που κάλεσες, προσπαθούσα να σε βρω. Έχω νέο. Πρόκειται… βασικά καλύτερα να τα πούμε κατ’ιδίαν. Δεν είναι καλό ή κακό, αλλά είναι κάτι…

Μήπως αυτό το “κάτι” που αναφέρει ο Μάρεϊ προς την Τζόις, είναι ότι ο Χόπερ είναι ζωντανός; Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να το μάθουμε…

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET