ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η νέα λειτουργία του Snapchat που θα κάνει πάταγο!

Αγαπητοί φίλοι των emojis και του Snapchat, σας έχουμε τα καλύτερα νέα! Για την ακρίβεια, νέα τα οποία αναμένεται να κάνουν πάταγο μέσα στις επόμενες ώρες κιόλας. Βλέπετε, με βάση το τελευταίο update του πασίγνωστου πλέον social media, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα αγαπημένα τους 3D stickers  στα βίντεο που τραβούν και μοιράζονται μέσω […]

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2016

Αγαπητοί φίλοι των emojis και του Snapchat, σας έχουμε τα καλύτερα νέα! Για την ακρίβεια, νέα τα οποία αναμένεται να κάνουν πάταγο μέσα στις επόμενες ώρες κιόλας.

Βλέπετε, με βάση το τελευταίο update του πασίγνωστου πλέον social media, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα αγαπημένα τους 3D stickers  στα βίντεο που τραβούν και μοιράζονται μέσω της εφαρμογής.

Το πραγματικά πρωτοπόρο στην εν λόγω κίνηση όμως, είναι το γεγονός πως τα emojis όχι μόνο εμφανίζονται στα videos αλλά αλλάζουν και θέση, όντας κινούμενα ανάλογα με το περιεχόμενο αυτού. Καταλαβαίνετε λοιπόν, τι έχει να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, βρήκαμε και σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο, όπου μπορείτε να οπτικοποιήσετε αυτά που μόλις διαβάσατε:

Γενικότερα πάντως, παρατηρείται μια στροφή των social media στα emojis και στα reactions, μέσα από τα οποία φιλοδοξούν να κατανοήσουν καλύτερα τους χρήστες σου και να διευρύνουν τον όγκο των big data που συγκεντρώνουν.

Κοινώς: Φακελωθήκαμε αδέρφια!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET