BINGE WATCHING

Η Emma Watson παραδέχεται το λόγο που ερωτεύτηκε τον Tom Felton, δεν την αδικούμε!

We ship them!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

31 Δεκεμβρίου, 2021

Οι μικροί πρωταγωνιστές του Harry Potter περνούσαν πολλές ώρες καθημερινά στα πλατό για χάρη των γυρισμάτων, και καθώς ήταν σε μια ευαίσθητη ηλικία, ήταν σχεδόν αδύνατο να μη δημιουργηθούν crushes και παιδικοί έρωτες. Προφανώς και όλα τα αγόρια είχαν κόλλημα με την Emma Watson, ωστόσο η ίδια είχε μάτια για έναν και μόνο συμπρωταγωνιστή της, τον Tom Felton.

Μπορεί Ερμιόνη και Ντράκο να ήταν εχθροί στις ταινίες, αλλά στην πραγματικότητα τα αισθήματα ήταν τελείως διαφορετικά. Από τη μία πλευρά βέβαια, πράγμα που πρέπει να το έκανε αρκετά οδυνηρό. We’ve all been there Emma, μην αγχω!

Μάλιστα, πολλοί φανς τούς ήθελαν μαζί και στο στόρι (τον Ron δεν τον σκεφτήκατε;;;) δημιουργώντας διάφορα fanfictions, τα οποία προσωπικά αρνούμαι να διαβάσω. Είναι αυτή η γοητεία του ‘enemies to lovers’, που όμως έχει και τα όριά της. Όχι και να βάλουμε τον Μαλφόι πάνω από τον Ρον!

Ευτυχώς το τέλος που μας έδωσε η J.K Rowling ήταν και το καλύτερο, αλλά οι πραγματικοί έρωτες παρέμεναν διαφορετικοί. Η Emma έχει εκμυστηρευτεί την παιδική της αγάπη για τον Tom εδώ και πολλά χρόνια, αλλά πλέον μας δίνει και τον λόγο για τον οποίο της έκλεψε την καρδιά ο συγκεκριμένος.

Σύμφωνα με το ET Canada, η ίδια φαίνεται να μιλάει για το θέμα σε ένα στιγμιότυπο του special επεισοδίου του HBO Max για την 20η επέτειο της Φιλοσοφικής Λίθου, αποκαλύπτοντας πως μια ζωγραφιά ήταν αρκετή για νιώσει πεταλούδες στο στομάχι. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στο σετ, οι ηθοποιοί του Harry Potter έπρεπε να ζωγραφίσουν τον Θεό όπως τον είχαν στο μυαλό τους. Ο Felton λοιπόν ζωγράφισε ένα κορίτσι με ένα καπέλο φορεμένο ανάποδα κι ένα skateboard, πράγμα που εντυπωσίασε την Emma και την έκανε, έτσι απλά, να τον ερωτευτεί. Δεν την αδικούμε βέβαια, πολύ πιθανό να νιώθαμε κι εμείς ένα σκίρτημα.

Όπως παραδέχεται ακόμα, κάθε φορά που ο Tom βρισκόταν στο πλατό ή είχαν κοινά γυρίσματα, η μέρα γινόταν καλύτερη! Εκείνος από την πλευρά του, την έβλεπε σαν μικρή του αδερφή (κάτι χειρότερο από friendzone…), σημειώνοντας πως πάντα ένιωθε προστατευτικός απέναντί της, ενώ μέχρι και σήμερα έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Πάντως, μιλώντας για την πραγματική ζωή, we totally ship them!

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET