ΕΛΛΑΔΑ

Δεν είναι hoax | Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι άνεργος!

Το ένα κομμάτι του ρεπορτάζ, αναφέρει την εξαγορά του Καναλιού «Ε» από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πριν από κάποιες εβδομάδες αγοράσε και τον Πήγασο. Η συμμετοχή του ομογενούς άντρα στο MEGA ωστόσο, δε φαίνεται πως αρκούσε στα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο πλαίσιο των επενδύσεων του λοιπόν, κατάφερε να πάρει στα χέρια του τη […]

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2017

Το ένα κομμάτι του ρεπορτάζ, αναφέρει την εξαγορά του Καναλιού «Ε» από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πριν από κάποιες εβδομάδες αγοράσε και τον Πήγασο.

Η συμμετοχή του ομογενούς άντρα στο MEGA ωστόσο, δε φαίνεται πως αρκούσε στα επιχειρηματικά του σχέδια. Στο πλαίσιο των επενδύσεων του λοιπόν, κατάφερε να πάρει στα χέρια του τη συχνότητα του καναλιού που τα τελευταία 4 χρόνια ανήκε στον Φίλιππο Βρυώνη.

Το πραγματικά «ζουμερό» κομμάτι του ρεπορτάζ του altsantiri.gr ωστόσο, έχει να κάνει με τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του Μένιου Φουρθιώτη από το ανθρώπινο δυναμικό του «Ε». Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο (κι όλα δείχνουν πως ναι, ισχύει), σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού κινδυνεύει από …βαριά κατάθλιψη.

Άλλωστε, ήταν γνωστό πως εκατομμύρια τηλεθεατών παρακολουθούσαν καθημερινά κι ανελλιππώς αυτόν τον ΓΙΓΑΝΤΑ της ελληνικής τηλεόρασης…

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET