ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αν δεν έχεις χαρτομάντηλα μαζί σου, μη δεις αυτήν την ελληνική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση!

Είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δείτε σήμερα αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; Μάλλον, ναι. Γιατί παιδιά κακά τα ψέματα, αυτές οι γιορτινές ημέρες έχουν χαρά και γέλια, αλλά σερβίρεται μαζί και αρκετή μελαγχολία. Είναι οι μέρες που σου λείπουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι και μέσα σε αυτούς είναι και οι παππούδες. Επομένως η διαφήμιση του […]

Neopolis Team

14 Δεκεμβρίου, 2017

Είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δείτε σήμερα αυτή η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση; Μάλλον, ναι. Γιατί παιδιά κακά τα ψέματα, αυτές οι γιορτινές ημέρες έχουν χαρά και γέλια, αλλά σερβίρεται μαζί και αρκετή μελαγχολία. Είναι οι μέρες που σου λείπουν οι πιο δικοί σου άνθρωποι και μέσα σε αυτούς είναι και οι παππούδες.

Επομένως η διαφήμιση του σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν θα μπορούσε να είναι πέρα ως πέρα συγκινητική. Πρωταγωνιστές ένας παππούς και ο εγγονός του.

Ένα φωτεινό αστέρι πέφτει έξω απ’τη πόρτα του παππού, εκείνος το μαζεύει και το αποθηκεύει σε ένα κουτί. Αρχίζει λοιπόν να ετοιμάζεται για να φύγει και μαζί του παίρνει και το κουτί. Μετά από μία δύσκολη διαδρομή και με το κρύο να είναι τσουχτερό, καταφέρνει να φτάσει στον προορισμό του. Δηλαδή στον εγγονό του.

Το παιδί ενθουσιάζεται με την έκπληξη του παππού του και οι δύο μαζί τοποθετούν το φωτεινό αστέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το μήνυμα της διαφήμισης είναι: «Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη».

Το βίντεο που ακολουθεί αλήθεια θα σας αγγίξει:

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET