ΕΛΛΑΔΑ

Ο μοναδικός Έλληνας φοιτητής που «φλερτάρει» με το Νόμπελ! | Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Πατρών και πιο συγκεκριμένα για το Τμήμα Φυσικής, καθώς ο τεταρτοετής φοιτητής Θεόδωρος Ν. Παπανικολάου είναι ο μοναδικός Έλληνας προπτυχιακός φοιτητής που συμμετέχει στις εργασίες της 66ης συνάντησης με τους νομπλείστες, που φέτος είναι αφιερωμένη στον τομέα της Φυσικής. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου 2016 έως 1 […]

Neopolis Team

10 Μαρτίου, 2016

Σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Πατρών και πιο συγκεκριμένα για το Τμήμα Φυσικής, καθώς ο τεταρτοετής φοιτητής Θεόδωρος Ν. Παπανικολάου είναι ο μοναδικός Έλληνας προπτυχιακός φοιτητής που συμμετέχει στις εργασίες της 66ης συνάντησης με τους νομπλείστες, που φέτος είναι αφιερωμένη στον τομέα της Φυσικής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Ιουνίου 2016 έως 1 Ιουλίου 2016 στο Lindau της Γερμανίας και όπως μας εξηγεί ο πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου ΠατρώνΑνδρέας Τερζής «ένας μεγάλος αριθμός από νομπελίστες συναντά και αλληλεπιδρά με την επόμενη γενιά κορυφαίων επιστημόνων» και προσθέτει «επιλέχθηκαν 400 νέοι επιστήμονες (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδακτορικοί ερευνητές) από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αποτελούν την εκκολαπτόμενη επιστημονική ελίτ του αύριο και οι οποίοι καλούνται να συνεχίσουν το επιστημονικό έργο διεξάγοντας καινοτόμο έρευνα σε όλους τους τομείς της φυσικής».

Ο κ. Τερζής δεν παραλείπει να συγχαρεί τον φοιτητή Θεόδωρο Παπανικολάου, ο οποίος έπειτα από μία διαδικασία επιλογής πολλών σταδίων είχε την συγκεκριμένη επιτυχία. «Του ευχόμαστε μία λαμπρή επιστημονική καριέρα γεμάτη ανάλογες επιτυχίες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο σε όποιο κλάδο της φυσικής κι αν ασχοληθεί ερευνητικά».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET