ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνάρας παρκάρει το μηχανάκι του μέσα σε σταθμό του Μετρό, seems legit!

Τίποτα δε μας κάνει εντύπωση πλέον σ' αυτήν τη χώρα...

Neopolis Team

6 Ιουνίου, 2019

Θα κάνουμε λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και θα πούμε ότι δεν υπάρχει καμιά ταμπέλα στους σταθμούς μετρό που να απαγορεύει την στάθμευση στους συγκεκριμένους χώρους, οπότε εύκολα κάποιος μπορεί να το περάσει και για πάρκινγκ. Είναι και υπόγειο. Ωστόσο, ας πάρουμε ως δεδομένο ότι ο άνθρωπος που το τοποθέτησε εκεί, γνώριζε πολύ καλά το ακατάλληλο του σημείου. Αν και το σενάριο της άγνοιας εξακολουθεί να είναι πολύ πιθανό.

Μετά λοιπόν το παράνομο παρκάρισμα οχημάτων σε θέσεις ΑΜΕΑ, μπάρες ή και καταμεσής του δρόμου ακόμα και σε ώρες αιχμής, το οποίο θεωρούσαμε ότι αποτελούσε το μοναδικό μας πρόβλημα, έρχεται ένας τύπος ή τύπισσα –κανείς δεν ξέρει- και κάνει όλα τα προηγούμενα να μοιάζουν απολύτως φυσιολογικά, παρκάροντας το παπάκι του/της δίπλα στα αρχαία στο σταθμό του Μετρό.

Το οποίο βέβαια για να συμβεί, σημαίνει ότι έχει μπει κάποιος κόπος, έχει γίνει κάποια φασαρία.

Γιατί δεν είναι κι ό,τι πιο εύκολο να κατεβάσει κανείς το μηχανάκι του 20 σκαλιά, ή να το χωρέσει σ’ ένα ασανσέρ χωρίς κανείς να τον έχει πάρει πρέφα! Κι αυτό το τελευταίο γενικά είναι που γεννά υποψίες. Και λίγη ανασφάλεια από ‘δω και πέρα. 

Μέσα σε έναν πολυσύχναστο σταθμό όπως το Πανεπιστήμιο, με σεκιουριτάδες, κάμερες και διάφορους υπεύθυνους, κάποιος κατάφερε να «περάσει» κρυφά το παπάκι του, να το παρατήσει ωσάν έκθεμα δίπλα σε άλλα εκθέματα και να σηκωθεί να φύγει. Έτσι απλά, γιατί είχε και δουλειές.

Δηλαδή και τανκ να πήγαινε να περάσει κανείς, ανενόχλητος θα το κατάφερνε; 

Τέλος πάντων, το περιστατικό δεν είναι γνωστό ποιες ώρες έγινε, αν και το βράδυ μοιάζει πιο πιθανό, όπως επίσης, άγνωστο παραμένει ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Οι ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση που πρέπει να έχεις υπόψιν για το μηχανογραφικό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Χαμούλη έχουν προκαλέσει Ιστορία και Φυσική εξαιτίας της δυσκολίας τους!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πότε ανοίγουν τα μηχανογραφικά – Ο κωδικός που απαιτείται για την υποβολή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Οικονομία Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET