fbpx

Βάλαμε τα ζευγάρια του Elite σε μία τάξη και καταλήξαμε στα 5 αγαπημένα και στα 5 χειρότερα!


Δώστε μας teen drama και πάρτε μας την ψυχούλα. Κι αν είναι και ισπανικό, ακόμα καλύτερα. Εκεί στο Netflix ήξεραν τι έκαναν όταν πριν λίγα χρόνια έφεραν στις οθόνες μας το Elite και τρεις σεζόν μετά, περιμένουμε πώς και πώς να κυκλοφορήσει η 4η, ακόμα κι αν λείπουν από το cast βασικά ονόματα.

Με την κλασική συνταγή κακομαθημένων εφήβων και λαϊκών παιδιών, δεν έχασε κανείς ποτέ! Οι ιστορίες του καθενός εκεί μέσα φτάνουν επίπεδα διαστροφής, πονηριάς, εξαπάτησης και ερωτικών τριγώνων, με τα ζευγάρια να μπλέκονται όλα μεταξύ τους, περισσότερο και απ’ ό,τι γινόταν στο Gossip Girl. Αυτό είναι που μας τραβάει όμως!

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να μαζέψουμε δέκα από τα κυριότερα και να τα χωρίσουμε στα 5 αγαπημένα μας και στα 5 που… δε μας έλεγαν και πολλά:

(Προσοχή για Spoilers!)

5 αγαπημένα

1. Marina & Nano

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια απ’ όλους τους κύκλους του Elite. Η χημεία μεταξύ τους δεν κρυβόταν, ενώ μπορούσαμε να νιώσουμε μέσα από τις οθόνες μας την έλξη και το πάθος αυτών των δύο. Παρόλο που το κοινό τους λάτρεψε, ο… σεναριογράφος αποφάσισε να «στείλει» τη Μαρίνα (και το αγέννητο) σε τόπο χλοερό, σε τόπο αναπαύσεως.

2. Christian & Carla & Polo

Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι ήταν η πρώτη μας επαφή με τρίο, τριπλέτα, throuple, δεν ξέρω καν πώς λέγεται, μπορώ να πω ότι αυτοί οι τρεις μαζί αγαπήθηκαν πολύ. Μπορεί να μην είχε μέλλον αυτό το σχήμα (σαν να λέμε Βανδή-Βίσση-Τριαντάφυλλος), αλλά σίγουρα ήταν δυναμική αρχή για να κολλήσουμε με τα διεστραμμένα σενάρια της σειράς. Οι σκηνές σεξ πολύ καυτές, το πάθος έντονο και η κακία της Carla κατάφερε μέχρι και το τέλος να τους στείλει και τους δύο… αδιάβαστους! (Πού πήγε ο Christian?)

3. Nadia & Guzman

Μία κλασική ιστορία όπου το πριγκιπόπουλο ερωτεύεται την φτωχή, καλή κοπέλα. Μία σύγχρονη ιστορία της Σταχτοπούτας, που θέλαμε πολύ να κρατήσει. Φυσικά και δε θα μας έκαναν τη χάρη. Αυτό είναι και το όλο point της σειράς. Παρά τα on & offs της σχέσης τους, δε χορτάσαμε ποτέ αυτό το ζεύγος, αφού στο τέλος χωρίζονται για να κυνηγήσει η Nadia το όνειρό της. Ο Guzman παραμένει στον 4ο κύκλο όπου μπλέκει σε νέα ερωτικά μπλεξίματα (αλίμονο). Το μόνο που δεν έχουμε δει πια, είναι Guzman & Samuel. Με τέτοιο σενάριο όμως… you never know!

4. Ander & Omar

Εάν ο στίχος «είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον» συνοδευόταν από εικόνα, θα ήταν η δική τους. Ένας underground έρωτας, παράνομος από όλες τις απόψεις. O ένας πλούσιος γιος διευθύντριας του πιο ακριβού κολεγίου της Ισπανίας, ο άλλος dealer, φτωχός μουσουλμάνος, με αυστηρή οικογένεια! Από τη στιγμή που η πρώτη τους γνωριμία έγινε στην «πιάτσα», τότε καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να περιμένεις πολλά από αυτούς τους δύο. 

5. Rebeca & Samuel

Μεταξύ μας, ο Samuel δε μου κολλούσε πουθενά. Η μόνη κοπέλα που του ταίριαζε ήταν η Rebeca. Ήταν η μόνη που τον ερωτεύτηκε αληθινά. Τους είδαμε για λίγο σαν ζευγάρι στον τρίτο κύκλο και κάπως θέλαμε να συνεχίσει. Ωστόσο η καρδιά του Samuel ήταν δοσμένη στην Carla, ενώ στη συνέχεια συμπεριφέρθηκε σαν σωστός μαλ@κας στην Rebeca. Η μπουνιά της στα μούτρα του ίσως και να ήταν από τις πιο ωραίες σκηνές της σειράς! I said what I said. 

5 χειρότερα

1.Guzman & Lu

Toxic! Toxic! Toxic! Ο ωραίος και η ωραία του σχολείου. Στην αρχή κάπως μας άρεσε το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ήταν και οι δύο τοξικοί, το perfect match! Παρόλο που ο Guzman της συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο, η Lu επέστρεφε κάθε φορά. Τι κέρατο έφαγε, τι την έδιωχνε, τι της έλεγε ψέματα, η Lu ήταν εκεί. Σίγουρα της άξιζε κάτι καλύτερο και χαρήκαμε όταν έσπασε μια και καλή το συγκεκριμένο… παραμύθι. Μακριά από τοξικούς ανθρώπους, παιδιά!

2. Samuel & Carla

Θέλω να βγει κάποιος υπεύθυνα και να μου πει τους λόγους που του άρεσε αυτό το ζευγάρι. Δεν ξέρω τι έχουν αυτοί οι δύο, αλλά πιο εύκολα τους έβλεπα αδέρφια, παρά σε σχέση (όχι ότι θα δυσκολευόταν ο σεναριογράφος να τους κάνει ζευγάρι αν ήταν αδέρφια, αλλά θα πάμε και σε αυτό). Αυτή σχέση ξεκίνησε με τον Samuel να προσπαθεί να εξαπατήσει την Carla και να του ομολογήσει για τη δολοφονία της Marina. Ε δεν είναι και οι πιο γερές βάσεις που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει, ωστόσο ο Samuel καταλήγει να δαγκώνει κανονικά την λαμαρίνα με την Carla. Από εμένα είναι όχι.

3. Malick & Nadia / Malick & Omar

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια οικογενειακή υπόθεση. Δεν ξέρω τι βίτσιο κουβάλαγε ο Malick, αλλά φαίνεται να έβρισκε μία απόλαυση στο να τα έχει ταυτόχρονα και με τους δύο (ο πατέρας γλύτωσε στο τσακ μάλλον). Η Nadia να σχεδιάζει το μέλλον της μαζί του και ο αδερφός της να φασώνεται στο κλαμπ κρυφά από τη σχέση του. Περιττό να πω πως δε θα μας λείψει καθόλου η ανακατώστρα από τη σειρά. Bye Bye Malick!

4. Lu & Valerio

Η διαστροφή στα καλύτερά της. Είναι απαγορευμένος έρωτας; Ναι. Είναι ο Valerio κούκλος; Ναι. Είναι αδέρφια; Ναι. Ηθικό δίδαγμα: Ντιπ για ντιπ διαστροφικός ο σεναριογράφος. Ο Valerio δήλωνε ανοιχτά ερωτευμένος με την Lu, ενώ τους είδαμε να φιλιούνται (και όχι μόνο) κάνα δύο φορές. Αλλά το γεγονός ότι οι δύο είναι αδέρφια, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ, δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε ποτέ. Ε σε πιάνει μία αηδία. 

5. Polo & Cayetana & Valerio

Ένα αποτυχημένο imitation της πρώτης τριπλέτας, της original. Ήταν σαν να βλέπουμε τον Valerio απλά να μπαίνει φυσικότατα στο κρεβάτι του Polo και της Cayetana. Αποτελούσαν μία normal (για τα δεδομένα της σειράς) σχέση, η οποία όμως δεν είχε μέλλον, όταν ο Polo ανακάλυψε ότι ο Valerio διακινεί ναρκωτικά στην Carla. Ούτως η άλλως δεν θα είχε μέλλον η σχέση αυτή, γιατί είναι δύσκολο όταν ο ένας είναι… νεκρός. (ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ!)

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET