ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα γιορτής στον φοιτητόκοσμο | Ελεύθερη η καλλιέργεια κάνναβης στα Πανεπιστήμια!

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, πρόκειται για καλλιέργειες βιομηχανικής κάνναβης για ιατρικούς – ερευνητικούς σκοπούς. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν πρόκειται για μία είδηση που κάνει «μπαμ» και που διχάζει πολύ κόσμο, τόσο από τον Ακαδημαϊκό χώρο όσο κι από την υπόλοιπη κοινωνία. Σύμφωνα λοιπόν, με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 21ης Ιουνίου, έχουμε την […]

Neopolis Team

23 Ιουνίου, 2018

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, πρόκειται για καλλιέργειες βιομηχανικής κάνναβης για ιατρικούς – ερευνητικούς σκοπούς. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν πρόκειται για μία είδηση που κάνει «μπαμ» και που διχάζει πολύ κόσμο, τόσο από τον Ακαδημαϊκό χώρο όσο κι από την υπόλοιπη κοινωνία.

Σύμφωνα λοιπόν, με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της 21ης Ιουνίου, έχουμε την εξής απόφαση: «Στα δημόσια ερευνητικά ιδρύματα της χώρας και στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας επιτρέπεται, για ερευνητικούς- πειραματικούς σκοπούς, η καλλιέργεια ποικιλιών βιομηχανικής κάνναβης σε έκταση πέντε (5) στρ. το ανώτερο, ανά ποικιλία και καλλιεργητική περίοδο».

Ταυτόχρονα, γίνεται γνωστό πως επιδοτούνται και οι παραγωγοί βιομηχανικής κάνναβης, μιας και με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα λαμβάνουν ειδική οικονομική ενίσχυση.

Με λίγα λόγια, κάνουν δουλίτσα εκεί στην Κυβέρνηση, όχι αστεία! Σου λέει, δεν τα πηγαίνουμε και πολύ καλά στην κοινωνία, οπότε κάτσε να φέρουμε μαζί μας τον φοιτητόκοσμο που… παίζει Pro! Στην τελική, όταν τα βρίσκουμε δύσκολα στις εξεταστικές, πρέπει να υπάρχει μία διέξοδος… (χουμοράκι!)

Διαβάστε ολόκληρο το ΦΕΚ εδώ

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET