Μουσική

Κι όμως η Έλενα Τσαγκρινού έχει περάσει από το «Eλλάδα Έχεις Ταλέντο», τη θυμάσαι;

Few years later... αποθεώνεται στην Eurovision!

Ας είμαστε ειλικρινείς, για άλλη μία χρονιά εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στην Κύπρο. Όπως ακριβώς είχε γίνει το 2018 με τη Φουρέιρα και το Fuego, έτσι και φέτος θα παρακολουθήσουμε την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ ό,τι την ελληνική αποστολή. Sorry, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Ξέρουμε από τώρα ότι η Stefania και το Last Dance δεν πάνε για πρωτιά, κάτι που δεν αποκλείουμε και για την κυπριακή συμμετοχή. Ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά δεν το λες κι απίθανο. Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν, είναι ότι τα βλέμματα είναι ξεκάθαρα στραμμένα στην Τσαγκρινού, που χθες έσκισε (και λίγα λέμε!) στον ημιτελικό καταφέρνοντας να περάσει και στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Ακόμη κι αν δεν αποτελούσε παράδοση το 12αράκι μας στην Κύπρο, φέτος – όπως και το 2018 – θα πήγαινε ούτως ή άλλως εκεί. Τόσο για τις χορευτικές αλλά και τις φωνητικές ικανότητες της Έλενας Τσαγκρινού (έχει φάει τρελή αποθέωση στα σχόλια για την εμφάνισή της), οι οποίες, έτσι όπως τις συγκρίνουμε με βιντεάκια του παρελθόντος, έχουν δει μεγάλη βελτίωση.

Αναφέρομαι στη συμμετοχή της στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», η οποία είχε παραμείνει σχετικά άγνωστη, μέχρι που η τραγουδίστρια έλαβε μέρος στην Eurovision κι έγιναν οι καθιερωμένες ανασκαφές στο παρελθόν. Εκεί βλέπουμε την Έλενα 14 χρονών να ερμηνεύει «Τα Σμυρνέικα τραγούδια», αρκετά καλούτσικα για την ηλικία της, αλλά το 12αράκι μας δεν το έπαιρνε.

Κατανοούμε απόλυτα τις αμφιβολίες σας όσον αφορά την ηλικία της στο παραπάνω βίντεο, αλλά όντως είναι 14 χρονών και όντως είναι η Έλενα Τσαγκρινού. 

Συγκρίνοντας τη χθεσινή της εμφάνιση στον ημιτελικό με αυτήν στον διαγωνισμό ταλέντων, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει διανύσει μακρύ δρόμο, όπως επίσης φαίνεται ότι έχει ρίξει πολλή δουλίτσα. Γι’ αυτό και πολλούς ακόμη λόγους, πιστεύουμε ότι αξίζει να το σηκώσει και του χρόνου να δούμε Eurovision στη Λευκωσία! Αν δε γίνει ούτε φέτος, ε δε θα γίνει ποτέ. 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET