ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε το Πανεπιστήμιο του Σικάγο μετά από προειδοποίηση του FBI!

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του. Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την […]

Neopolis Team

30 Νοεμβρίου, 2015

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την Πανεπιστημιούπολη του Hyde Park. Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα τις πρώτες πρωινές ώρες (ώρα Ελλάδος) και θα ισχύσει τουλάχιστον για σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Με βάση την ανακοίνωση, ζητήθηκε από τους φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους να μην εισέλθουν στην Πανεπιστημιούπολη και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών του FBI και των αρμόδιων αρχών. Ταυτόχρονα, όσοι από τους φοιτητές διαμένουν στις εστίες, καλό θα ήταν να εξέρχονται από αυτές, όσο το δυνατόν το λιγότερο.

Τονίζεται επίσης, πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο από την άποψη της φύλαξης όσο κι από αυτήν της περίθαλψης.

«Πολύ πιθανό ο συναγερμός να είναι «λανθασμένος», τα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν επιτρέπουν την παραμικρή υποτίμηση της οποιαδήποτε απειλής», δηλώνει άνθρωπος μέσα από το διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου και σκιαγραφεί το γενικότερο κλίμα των ημερών.

Ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν κατ’ ευχήν…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

SPILL THE TEA

Η Καϊλή έκανε πολιτικά όνειρα για τον Τζέιμς Καφετζή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά έφαγε άκυρο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET