ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε το Πανεπιστήμιο του Σικάγο μετά από προειδοποίηση του FBI!

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του. Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την […]

Neopolis Team

30 Νοεμβρίου, 2015

Αναβολή μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, μετά από σχετική επικοινωνία του FBI με τη διοίκηση του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, κάποιος άγνωστος δημοσίευσε στο Ίντερνετ απειλητικό μήνυμα σχετικά με το Πανεπιστήμιο και τους φοιτητές του.

Ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Robert Zimmer, σε συνεννόηση με το διοικητικό συμβούλιο και το FBI, αποφάσισε να κλείσει την Πανεπιστημιούπολη του Hyde Park. Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα τις πρώτες πρωινές ώρες (ώρα Ελλάδος) και θα ισχύσει τουλάχιστον για σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Με βάση την ανακοίνωση, ζητήθηκε από τους φοιτητές και τους διοικητικούς υπαλλήλους να μην εισέλθουν στην Πανεπιστημιούπολη και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθ’ όλη τη διάρκεια των ερευνών του FBI και των αρμόδιων αρχών. Ταυτόχρονα, όσοι από τους φοιτητές διαμένουν στις εστίες, καλό θα ήταν να εξέρχονται από αυτές, όσο το δυνατόν το λιγότερο.

Τονίζεται επίσης, πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο από την άποψη της φύλαξης όσο κι από αυτήν της περίθαλψης.

«Πολύ πιθανό ο συναγερμός να είναι «λανθασμένος», τα τραγικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, δεν επιτρέπουν την παραμικρή υποτίμηση της οποιαδήποτε απειλής», δηλώνει άνθρωπος μέσα από το διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου και σκιαγραφεί το γενικότερο κλίμα των ημερών.

Ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν κατ’ ευχήν…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET