ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισαν σήμερα όλες οι μπάρες σε 16 σταθμούς του Μετρό!

Από την περασμένη εβδομάδα ο ΟΑΣΑ προχώρησε στο προσωρινό κλείσιμο όλων των πυλών (ακόμα και των ανέργων/ΑΜΕΑ) σε συγκεκριμένους σταθμούς του Μετρό, ενώ με βάση τις σημερινές αποφάσεις φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το οριστικό κλείσιμο. Από σήμερα Τρίτη (15/05) λοιπόν και από τις 10 το πρωί θα κλείσουν όλες οι μπάρες στους σταθμούς […]

Neopolis Team

15 Μαΐου, 2018

Από την περασμένη εβδομάδα ο ΟΑΣΑ προχώρησε στο προσωρινό κλείσιμο όλων των πυλών (ακόμα και των ανέργων/ΑΜΕΑ) σε συγκεκριμένους σταθμούς του Μετρό, ενώ με βάση τις σημερινές αποφάσεις φαίνεται ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το οριστικό κλείσιμο.

Από σήμερα Τρίτη (15/05) λοιπόν και από τις 10 το πρωί θα κλείσουν όλες οι μπάρες στους σταθμούς από Εθνική Άμυνα έως Σύνταγμα στην γραμμή 3 και από Σεπόλια έως Δάφνη στη γραμμή 2.

Το καθολικό κλείσιμο θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης, όπου αναμένεται να κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του Νέου Κόσμου, του Σταθμού Λαρίσης, καθώς και του Μεγάρου Μουσικής.

Όσον αφορά τους σταθμούς Μοναστηράκι, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο οι μπάρες θα παραμείνουν ανοικτές.

Η απόφαση της ΣΤΑΣΥ βέβαια συνάντησε την αντίδραση συνδικαλιστών, οι οποίοι προειδοποίησαν για προβλήματα λόγω δυσλειτουργιών και εκκρεμοτήτων του συστήματος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Να σημειωθεί, επίσης, πως όσον αφορά τους σταθμούς του ΗΣΑΠ οι μπάρες αναμένεται να κλείσουν σύντομα και στη γραμμή του τρένου Πειραιάς – Κηφισιά, όμως υπάρχει έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργοστάσιο Παπαστράτος: 35 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους Μηχανικούς με ή χωρίς εμπειρία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET