ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Είσαι Φοιτητής; Μάθε Football Analytics με τα Data της ομάδας σου!

Κάνε την αίτησή σου χρησιμοποιώντας τον κωδικό 'neofootball2' για πάνω από 40% έκπτωση!

Neopolis Team

30 Μαΐου, 2023

To Workearly Greece σε συνεργασία με την Opta, διοργανώνει το πρώτο εξ αποστάσεως Football Data Analytics Summer School (με ειδικό πρόγραμμα για φοιτητές), με τα πραγματικά δεδομένα της σεζόν για τη Super League και το Champions League.

Μετά από το Sports Analytics School της φετινής χρονιάς που έγινε viral, το Workearly δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν την καλοκαιρινή περίοδο και τους χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να εξειδικευτούν ατομικά, εξ αποστάσεως και στους δικούς τους χρόνους στην Ανάλυση Δεδομένων στο ποδόσφαιρο.

Tο Football Data Analytics Summer School σε συνεργασία με την Opta, αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων στο Ποδόσφαιρο, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών σεναρίων.

Τι θα κάνεις στο Football Analytics Summer School

Στο Football Analytics Summer School, αρχικά οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν τις έννοιες των sports analytics και sports management, και εργαλεία ανάλυσης και οπτικοποίησης δεδομένων όπως advanced Excel, Power BI και Tableau, τα οποία είναι προαπαιτούμενες δεξιότητες στα τμήματα Ανάλυσης Δεδομένων των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Στη συνέχεια οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις ομάδες που θα αναλάβουν, και θα έχουν την ευκαιρία να δουν στα πραγματικά game stats των αγώνων της χρονιάς όπως και να δουλέψουν στα σενάρια για τις αναλύσεις απόδοσης παικτών και τις φετινές μεταγραφές ταυτόχρονα με τους αναλυτές των ομάδων.

Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην online βάση Sports Certified Professionals, με συστατική επιστολή ώστε να βλέπουν το προφίλ, το βιογραφικό, τις αναλύσεις και τα σκορ τους, recruiters και analysts κορυφαίων ομάδων.

Αν είσαι φοιτητής & sports fan και ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς είτε επαγγελματικά ή για χόμπι με τα Football Analytics, τότε το Football Analytics Summer School είναι ιδανικό για σένα!

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τις ομάδες που θα αναλάβουν, και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πάνω στα πραγματικα game stats των αγώνων την χρονίας όπως και να δουλέψουν στα σενάρια για τις αναλύσεις απόδοσης παικτών και τις φετινές μεταγραφές ταυτόχρονα με τους αναλυτές των ομάδων.

Οι αιτήσεις κλείνουν τις επόμενες ημέρες αλλά το Neopolis.gr έχει εξασφαλίσει για εσένα κουπόνι συμμετοχής (ισχύει για περιορισμένες θέσεις) μόνο με 185 ευρώ (πάνω από 40% έκπτωση).

Χρησιμοποίησε στην αίτηση σου των κωδικό ‘neofootball2’. 

Οι αιτήσεις κλείνουν άμεσα. Θα προλάβεις;

Κάνε αίτηση άμεσα για να εξασφαλίσεις την έκπτωση – Αίτηση Συμμετοχής

Κάνε αίτηση άμεσα με το κουπόνι ‘neofootball2’ για να εξασφαλίσεις έκπτωση στο Summer School – Αίτηση Συμμετοχής

Δωρεάν Αίτηση Συμμετοχής – Ενημέρωση

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες COSMOTE: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όλο και περισσότεροι νέοι αδιαφορούν για το πτυχίο γιατί δεν τους καλύπτει η τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Διαμόρφωσε το μέλλον σου»: Το Athens Science Festival επιστρέφει να εμπνεύσει μαθητές και φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια Εμπορικού Ναυτικού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET