ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Είσαι ακόμη single γιατί δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο με τα παρακάτω 10 χαρακτηριστικά!

Εκτός κι αν είσαι εντελώς μπούφος οπότε ξεκάθαρα δεν πρόκειται να βρεις γκόμενο ποτέ των ποτών, δεν είναι ότι είσαι πολύ επιλεκτική, δύσκολη σαν άνθρωπος ή συναισθηματικά απλησίαστη. Απλά δεν έχεις βρει ακόμη κάποιον άντρα που αξίζει να δεσμευτείς σοβαρά μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναζητάς απλά έναν άνθρωπο να βγαίνετε ραντεβού, αλλά κάποιον […]

Εκτός κι αν είσαι εντελώς μπούφος οπότε ξεκάθαρα δεν πρόκειται να βρεις γκόμενο ποτέ των ποτών, δεν είναι ότι είσαι πολύ επιλεκτική, δύσκολη σαν άνθρωπος ή συναισθηματικά απλησίαστη. Απλά δεν έχεις βρει ακόμη κάποιον άντρα που αξίζει να δεσμευτείς σοβαρά μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι δεν αναζητάς απλά έναν άνθρωπο να βγαίνετε ραντεβού, αλλά κάποιον που ελπίζεις να χτίσετε μία κοινή ζωή μαζί.

Δεν πρόκειται να το δεις σοβαρά με κανέναν λοιπόν, εκτός κι αν διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Σου εκμυστηρεύεται πράγματα

Οι συζητήσεις σας δεν είναι επιφανειακές κι ίδιες με όλους τους άλλους. Μοιράζεται πράγματα μαζί σου – τους στόχους, τα όνειρα, τους φόβους του – πράγματα που δεν έχει την ευχέρεια κι άνεση να μοιραστεί με κανέναν άλλο. Σε εμπιστεύεται και σου λέει τα πάντα, κι έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι.

2. Σε γνωρίζει σε δικούς του ανθρώπους

Σε φέρνει σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους του – αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι βλέπει σοβαρά τη σχέση σας. Δεν σε κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν διστάζει να σε παρουσιάσει ακόμη και σαν τη κοπέλα του. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλάι του, γνωρίζουν καλά πόσο πολύ του αρέσεις κι αυτό επειδή έχει φροντίσει ο ίδιος να τους το πει.

3. Είναι ειλικρινής με τα συναισθήματά του

Σου λέει επακριβώς πώς νιώθει και δεν σε αφήνει να μυρίζεις τα νύχια σου. Δεν θα καθυστερήσει επίτηδες να απαντήσει στο μήνυμά σου μόνο και μόνο για να σε συγχύσει ή να παριστάνει ότι του αρέσει άλλη. Είναι αυθεντικός. Αν θέλει να είναι μαζί σου, τότε θα είναι.

4. Θέλει συνέχεια να σε γνωρίζει καλύτερα

Ξέρει πιο πολλά για σένα από ότι εσύ η ίδια για τον εαυτό σου. Δεν θυμάται μόνο τις βλακείες που του έχεις αναφέρει πάνω στην κουβέντα και δεν έλεγες στα σοβαρά, αλλά τα πιο τυπικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν το ποια είσαι.

5. Γνωστοποιεί τη σχέση σας σε όλους

Εδώ χρειάζεται προσοχή βέβαια. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να υπερβάλλει και να λέει για τη σχέση σας σε ανθρώπους που δεν είναι αναγκαίο να γνωρίζουν γι’ αυτή. Ναι μεν, να είναι υπερήφανος για τη σχέση του αλλά πάντα σε σημείο που η τελευταία να προστατεύεται και να μην γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τον κάθε κουτσομπόλη.

6. Τον απασχολεί το μέλλον σας

Δεν θα διστάσει να κανονίσει από τώρα κιόλας τις επόμενες διακοπές σας ή να σου ζητήσει να κάνετε κάτι μαζί στο κοντινό μέλλον. Σε έχει κάνει μέρος της ζωής του κι αυτό είναι πολύ όμορφο. Το να σχεδιάζει το κοινό σας μέλλον δεν θα τον κάνει νευρικό, αλλά ευτυχισμένο.

7. Είναι απλά ο εαυτός του μαζί σου

Ο τρόπος που συμπεριφέρεται όταν είστε μαζί είναι ίδιος με εκείνον που έχει απέναντι σε όλους τους άλλους. Μία σταθερή προσωπικότητα ίσως να είναι το πιο σημαντκό χαρακτηριστικό κριτήριο για να μπεις σε μία σχέση.

8. Επιτρέπει και σε σένα να είσαι ο εαυτός σου

Σε έχει κάνει να νιώσεις τόσο άνετα μαζί του που έχει καταφέρει να απομακρύνει όλους τους τοίχους που μέχρι πρότινος σήκωνες απέναντι σε όλους και πλέον του δείχνεις ποια ακριβώς είσαι. Μεγάλη υπόθεση!

9. Θέλει να σε αγγίζει

Δεν είπαμε να σε μπαλαμουτιάζει δημοσίως (εκτός κι αν σου αρέσει), αλλά να είναι τόσο ερωτευμένος μαζί σου ώστε να θέλει να έχει αυτή την απτική επαφή. Κρατάει το χέρι σου, χαϊδευει την πλάτη σου και σου δίνει ένα πεταχτό φιλί. Αυτά και μόνο αρκούν. Είναι πράγματα που κάνει κανείς ασυναίσθητα και είναι ικανά να προσφέρουν απέραντη χαρά στον άλλο.

10. Σου λέει ότι σε αγαπάει

Σπάνιο στις μέρες μας. Οι περισσότεροι είναι ντροπαλοί, νευρικοί ή απλά δεν νοιάζονται να ξεστομίσουν αυτές τις δύο λέξεις. Δεν θέλουν να «επενδύσουν» πολλά στη σχέση για να διατηρήσουν τον εγωισμό τους. Τι να πεις… Περιμένουν μέχρι να το πεις εσύ πρώτη και να τους έχεις βγάλει από τη δύσκολη θέση. Αν έχει τα κότσια να σου πει ότι σε αγαπάει, δίχως να ξέρει αν θα ανταποδώσεις, κράταν τον και μην αφήσεις να σου φύγει.

 

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET