ΕΛΛΑΔΑ

Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15!

Πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών και την επόμενη Δευτέρα θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και ΔΗΣΥ τάχθηκαν υπέρ, ενώ ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων το καταψήφισαν. Η ΝΔ αντίστοιχα επιφυλάχθηκε ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του […]

Neopolis Team

4 Οκτωβρίου, 2017

Πέρασε από την αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών και την επόμενη Δευτέρα θα τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι και ΔΗΣΥ τάχθηκαν υπέρ, ενώ ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και Ένωση Κεντρώων το καταψήφισαν. Η ΝΔ αντίστοιχα επιφυλάχθηκε ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής δήλωσε:

«Κατεβαίνει στο 15ο έτος (το όριο) της ηλικίας και αποδεχόμαστε τις προτάσεις των κομμάτων και της αντιπολίτευσης, που είχαν πει ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε κάποια ιατρική γνωμοδότηση. Αυτή θα υπάρχει. Θα υπάρχει γνωμάτευση ιατρικού συμβουλίου το οποίο θα συσταθεί στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” με απόφαση του ΔΣ του».


Το νομοσχέδιο έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις με πρώτη και “καλύτερη” αυτή του Βασίλη Τσιάρτα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την άποψη του με σχετικό post στο facebook γράφοντας:

Όπως είναι λογικό δεν απουσίασαν τα αρνητικά σχόλια στην δημοσίευση του Τσιάρτα, ο οποίος επανήλθε με νέο post προκειμένου να απαντήσει.

Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα!

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET