ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι εγγονοί του τέως Βασιλιά της Ελλάδος, μας έχουν σκαλώσει με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση!

Αν μέχρι στιγμής η Δευτέρα σου δεν έχει εξελιχθεί και πολύ σωστά, αν έγινες παπί από τη μεσημεριανή μπορίτσα, αν, αν, τότε έχεις μπει στο κατάλληλο άρθρο. Διότι όχι μόνο θα σου φτιάξω τη διάθεση με αυτά που θα δεις, αλλά θα νιώσεις σαν να σου κάνω πατ-πατ στην πλατούλα για συμπαράσταση και συμπόνια. Τους […]

Δήμητρα Πραντάλου

18 Ιουνίου, 2018

Αν μέχρι στιγμής η Δευτέρα σου δεν έχει εξελιχθεί και πολύ σωστά, αν έγινες παπί από τη μεσημεριανή μπορίτσα, αν, αν, τότε έχεις μπει στο κατάλληλο άρθρο. Διότι όχι μόνο θα σου φτιάξω τη διάθεση με αυτά που θα δεις, αλλά θα νιώσεις σαν να σου κάνω πατ-πατ στην πλατούλα για συμπαράσταση και συμπόνια.

Τους εγγονούς του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, υποψιάζομαι ότι δεν τους ξέρεις. Υποψιάζομαι επίσης ότι μπορεί να μην έχεις δει έστω και μία φωτογραφία τους. Κακώς, πολύ κακώς…

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος και ο Αχιλλέας-Ανδρέας, είναι τα δύο από τα πέντε εγγόνια. Η πρώτη είναι η Μαρία-Ολυμπία, η οποία στο ίνσταγκραμ έχει πολύ καλό αριθμό κόσμου να την ακολουθεί. Έχει υπογράψει μάλιστα και με το πρακτορείο καλλιτεχνών ‘Untitled Entertainment’ γιατί όπως καταλαβαίνεις εκτός από χλιδάτη ζωή, της δόθηκε απλόχερα και η ομορφιά.

Η ομορφιά βέβαια είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό και των πέντε, κυρίως όμως των τριών, μιας και τα αγόρια της οικογένειας έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση. Και αν είναι έτσι τώρα που βρισκόνται σε αυτή την ηλικία, όταν μεγαλώσουν κι άλλο θα κάψουν πολλές καρδιές, το μόνο σίγουρο.

Πάμε όμως να τους βάλουμε στο μικροσκόπιο:

Ο μεγαλύτερος είναι ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος. Είναι 19 χρονών, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζάουν στις ΗΠΑ, είναι κούκλος και με έφεση στη ζωγραφική. Καλλιτεχνική προσωπικότητα, δηλαδή. Στο ίνσταγκραμ τον ακολουθούν περισσότεροι από 99.000 followers και μόλις απόκτησε και ένα από εμάς.

Τσέκαρε φωτογραφίες απλότητας (#not):

https://www.instagram.com/p/Biu96oxBJsa/?taken-by=alexiosgreece

https://www.instagram.com/p/Bb7mpPiFGPZ/?taken-by=alexiosgreece

https://www.instagram.com/p/BU1eqYRF9a1/?taken-by=alexiosgreece

Ένα ταράκουλο το έπαθες, ε; Ξέρω, ξέρω…

Κάτσε όμως να δεις και τον μικρότερο, ντε. Ο Αχιλλέας-Ανδρέας είναι 17 χρονών, επίσης δημοφιλής στο ίνσταγκραμ και κουκλάκι ζωγραφιστό και αυτό. Έχει εμφανιστεί και στη σαπουνόπερα που κρατάει χρόνια, ‘Τόλμη και Γοητεία’ (αν και μεταξύ μας θα του πήγαινε πολύ το Beverly Hills, αν έπαιζε ακόμα) και κάτι μας λέει ότι θα δούμε να κάνει πολλά πραγματάκια στο γυαλί. Θα δείξει.

Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση κι απ’τον μικρότερο. Καταραμένη ασκήμια (#not):

https://www.instagram.com/p/Bb2da9rH4C9/?taken-by=achi_of_greece

https://www.instagram.com/p/BWBAFANjO8U/?taken-by=achi_of_greece

https://www.instagram.com/p/BOna6bZDoYi/?taken-by=achi_of_greece

https://www.instagram.com/p/BJc4z2MDCco/?taken-by=achi_of_greece

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων: Με δωρεάν είσοδο κι εκδηλώσεις το γιορτάζουν αύριο (18/5) τα μουσεία!

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

Είναι viral

Μύστης αράζει με την αιώρα του σε λεωφορείο, παίρνουμε ιδέες για το 608!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET