fbpx

Το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ επέστρεψε μετά από 4 χρόνια και τα είχε όλα!


Περισσότεροι από 15000 επισκέπτες έζησαν μια συναρπαστική gaming εμπειρία!

Το eGaming, το κορυφαίο gaming event στην Ελλάδα, επέστρεψε με φυσική παρουσία στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο 17 και ήταν ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΟ!

Με περισσότερους από 15000 επισκέπτες, πάνω από 70 τουρνουά σε διάφορους τίτλους και σε όλες τις πλατφόρμες, 20 διαγωνισμούς με πάνω από 150 νικητές, και 100 συνολικά gaming stations, ολοκληρώθηκε το eGaming2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου στην 85η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με μεγάλο χορηγό τον ΓΕΡΜΑΝΟ. 

Εκεί, άτομα παθιασμένα με το «άθλημα» (ή και όχι), έπαιξαν ελεύθερα νέους τίτλους, διαγωνίστηκαν σε τουρνουά, γνώρισαν δημοφιλείς YouTubers και Pro-Gamers και ενημερώθηκαν για ό,τι νεότερο υπάρχει γύρω από τις τεχνολογίες και τα gadgets που αφορούν στο gaming.

Το concept; Απλούστατο. 9 μέρες, περισσότερα από 70 τουρνουά και 100 συνολικά gaming stations ήταν εκεί για ατελείωτο κάψιμο!

Το πρώτο physical gaming event, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, προσέφερε μια συναρπαστική εμπειρία σε όσους βρέθηκαν στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ. Οι επισκέπτες έπαιξαν πρώτοι νέους τίτλους παιχνιδιών, πήραν μέρος σε τουρνουά -από το FIFA 21 και το NBA 2Κ22, μέχρι League of Legends και Fortnite-, γνώρισαν δημοφιλείς και Pro-Gamers, παρακολούθησαν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες τάσεις και τα gadgets στο χώρο του gaming. 

 

To event για να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος όλων, ήταν ξεκάθαρα αυτό!

Είτε φτιάχνοντας την ομάδα σου, είτε παίζοντας για την… πάρτη σου, τα ανοικτά τουρνουά ένας εναντίον ενός, με συνεχείς, καθημερινές μονομαχίες σε μοναδικούς τίτλους τα σπάσανε! Από τα θρυλικά Fifa 21 και NBA 2k21, μέχρι το League of Legends και το Fortnite και προφανώς όχι μόνο για 1-2 πλατφόρμες! Σε ό,τι πλατφόρμα τράβαγε η όρεξή σου έδειχνες τα… δόντια σου!

Φυσικά και είχες την καλύτερη παρέα!

Τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι celebrities του community που παρευρέθηκαν, όπως οι rappers VLOSPA και DOF, αλλά και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης, που ξεσήκωσαν το κοινό.

Στα highlights του event συγκαταλέγονται, επίσης, η παρέλαση των Cosplayers, οι δημιουργίες σκιτσογράφων, τα 3D avatars στο booth ΓΕΡΜΑΝΟΣ όπως και η «μάχη» τωνForg1ven’ και Antilipsi’ στο ‘League of Legends’, σε laptop ΟΜΕΝ της HP με κλήρωση του gaming εξοπλισμού στους επισκέπτες.

Σαν fan των Cos-player, δεν μπορούσες να χάσεις το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες τους παρέλασαν και πάλι στη σκηνή του eGaming 2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ανεβάζοντας το hype σε epic level και με τον Cowboy να είναι πρωταγωνιστής για μια ακόμη φορά.

Το σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης προσέφερε ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό show, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το έζησαν!

Κι αν τερμάτιζες τη φάση του gaming, υπήρχε και το… plan b!

Επειδή οι ατελείωτες ώρες μπροστά σε μια οθόνη μπορούν να σε εξαντλήσουν, η διασκέδαση δε σταματούσε εκεί. Το «σοκάκι των καλλιτεχνών» αλλά και τα cosplay workshops τράβηξαν σίγουρα την προσοχή πολλών που δε δίστασαν να τα επισκεφθούν!

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η δημιουργία ενός προσωπικού 3D avatar, που μπορούσες να μοιραστείς με τους followers σου στα social media, καθώς και να τεστάρεις τις γνώσεις σου σε ένα κουίζ για την ιστορία του gaming, κερδίζοντας G App πόντους. ΟΤΚ!

Το eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν απλά ο ιδανικότερος προορισμός για κάθε γνήσιο gamer!

Και στην τελική, τι κάθομαι και σου αναλύω; Το eGaming 2021 powered by Γερμανός ήταν ο ιδανικός προορισμός για όποιον αγαπάει πραγματικά το gaming και θέλει να ενημερώνεται πρώτος για τις τελευταίες τεχνολογίες, για νέους τίτλους και gadget και γουστάρει να βρίσκεται σε ένα χώρο με πολλούς ακόμη γνήσιους gamers!

*Το eGaming 2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19.*

Να πούμε και του χρόνου;
Και του χρόνου λοιπόν!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET