ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Έφτασε η ώρα των Βάσεων – Ανακοινώνονται αύριο στις 9 τα αποτελέσματα των υποψηφίων!

Δε θέλουμε άγχος!

Neopolis Team

27 Αυγούστου, 2020

Ξέρουμε, κουραστήκατε πια με τις «πιθανές» ημερομηνίες και τα διάφορα σενάρια για το πότε επιτέλους θα γίνει η ανακοίνωση των βάσεων. Μην αγχώνεστε άλλο λοιπόν, η ημερομηνία κλείδωσε στις 28 Αυγούστου, αύριο δηλαδή, οπότε και θα μπει επιτέλους ένα τέλος στις εκτιμήσεις, στην αγωνία και την ανυπομονησία για το πώς θα κυμανθούν οι φετινές βάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή, στις 9 π.μ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, με τους υποψήφιους να καλούνται να μπουν στη διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Όπως αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση «τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.»

Λίγη υπομονή ακόμα, παιδιά, και καλή επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET