ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ευχάριστα νέα για τους φιλόδοξους δικηγόρους | Ιδρύεται νέα Νομική Σχολή στη χώρα μας!

Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να ακούσουμε, ωστόσο είναι γεγονός. Ανακοινώθηκε ότι στη χώρα μας θα ιδρυθεί και 4η Νομική Σχολή και πλέον τα τμήματα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θράκης δε θα αποτελούν μοναδικές επιλογές για τους υποψηφίους. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό και με τις συνεχείς αλλαγές στην […]

Neopolis Team

1 Δεκεμβρίου, 2018

Σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε να ακούσουμε, ωστόσο είναι γεγονός. Ανακοινώθηκε ότι στη χώρα μας θα ιδρυθεί και 4η Νομική Σχολή και πλέον τα τμήματα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Θράκης δε θα αποτελούν μοναδικές επιλογές για τους υποψηφίους.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό και με τις συνεχείς αλλαγές στην παιδεία, δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε κάθε φορά.

Οι περισσότερες ανακοινώσεις αφορούν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές… Κάτι βέβαια, που δεν ισχύει με την προκειμένη περίπτωση, καθώς ένα επιπλέον τμήμα σημαίνει περισσότεροι εισαχθέντες.

Πιο συγκεκριμένη όμως, η ανακοίνωση έγινε κατά τον εορτασμό των 54 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την απόφαση πήρε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, και ανακοινώθηκε από την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Την Παρασκευή 30/11/2018 στους εορτασμούς που έγιναν στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου δήλωσε:

Κατά το προχθεσινό ραντεβού που είχα στο υπουργείο Παιδείας, ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου είπε ότι είναι απόφαση του Πρωθυπουργού και δική του να ανοίξει η Νομική Σχολή στην Πάτρα. Μάλιστα με εξουσιοδότησε να το ανακοινώσω στη χθεσινή μας εκδήλωση.

Αν κρίνουμε από τον αριθμό των Πολυτεχνείων και των πολυτεχνικών σχολών που λειτουργούν στη χώρα μας, η ίδρυση μιας ακόμη Νομικής σχολής ήταν απαραίτητη.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες COSMOTE: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όλο και περισσότεροι νέοι αδιαφορούν για το πτυχίο γιατί δεν τους καλύπτει η τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Διαμόρφωσε το μέλλον σου»: Το Athens Science Festival επιστρέφει να εμπνεύσει μαθητές και φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού πέθανε η 20χρονη φοιτήτρια Εμπορικού Ναυτικού!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητικό σπίτι: Αυξάνεται η συγκατοίκηση – Η πόλη που κρατάει ακόμη χαμηλά ενοίκια!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET