Μουσική

Ο Ed Sheeran ανακοινώνει δύο συναυλίες στη φίλη μας Κύπρο, τα λέμε εκεί!

Σε περίπτωση που στραβώσουν οι Coldplay, έχουμε εναλλακτική!

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2023

Photo: Los Angeles Times

Douze points στην Κύπρο έδωσε ο Ed Sheeran με την ανακοίνωσή του για δύο συναυλίες τον επόμενο Σεπτέμβρη! Εμάς, κλασικά, ούτε να μας φτύσει… Αλλά πλέον δεν έχουμε καν το δικαίωμα να παραπονιόμαστε. Τι κατάλαβαν οι Coldplay που προσπάθησαν να μας δώσουν μια ευκαιρία; 

Διάβασε κι αυτό

Συναυλία Coldplay: Μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε – Στο τραπέζι εναλλακτικοί χώροι!

Ο τραγουδιστής που έκανε ένα αναπάντεχο cameο στο GoT και που σε ένα παράλληλο σύμπαν αποτελεί περήφανο μέρος της οικογένειας Ουέσλι, ανακοίνωσε προχθές τις χώρες για το 2024 tour και το ζουμί είναι: πρώτον, η Ελλάδα δε βρίσκεται στη λίστα (προφανώς), και δεύτερον, η Κύπρος εξασφάλισε δύο συναυλίες!

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου ειδικότερα, αναμένεται αυξημένος ο αριθμός Ελλήνων στο νησί για ευνόητους λόγους. Μια συναυλία στην Κύπρο είναι ό,τι πιο κοντινό μπορούμε να πάρουμε σε συναυλία στην Ελλάδα (δεν ξέρουμε αν βγάζει νόημα αυτό, αλλά ψιλοκατάλαβες).  

Ο τραγουδιστής έστειλε και το δικό του μήνυμα στη χώρα, δηλώνοντας:

Γεια σου Κύπρος, σας φέρνω για πρώτη φορά την περιοδεία μου ‘Mathematics’ τον Σεπτέμβριο του 2024 και ανυπομονώ να σας δω όλους εκεί. Πηγαίνετε στο edsheeran.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εμφανίσεις του Βρετανού performer έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Μαρίνα Λάρνακας κι εδώ ξεκινάει το καλό. Η Μαρίνα αυτή… δεν υπάρχει ακόμα και άρα πρέπει να ετοιμαστεί μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Οι Κύπριοι θα ζήσουν τη δική τους Ολυμπιακοί Αγώνες στιγμή, τρέχοντας last minute να στήσουν το χώρο που θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο γεγονός. Το κάναμε πρώτοι το 2004, θα σέβεστε.

Το σημαντικό είναι ότι επιβεβαιώθηκε άλλη μία φορά η συγγένειά μας και βασικά ψηφίστε στα σχόλια τι είναι πιο χοντρό: η ακαταλληλότητα του ΟΑΚΑ ή η ανυπαρξία της Μαρίνας Λάρνακας; Τουλάχιστον οι φίλοι μας είναι αισιόδοξοι ότι θα προλάβει να φτιαχτεί η μαρίνα.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET