Τιβί

Έχουμε ημερομηνία | Ξεκινά το ανατριχιαστικό «Ου φονεύσεις» του Κοκκινόπουλου!

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο δημιουργός της 10ης Εντολής, επιστρέφει με νέα αντίστοιχη σειρά, οπότε αντίο στα ήσυχα βράδια μας. Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, το “Ου Φονεύσεις” θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Open Tv (Epsilon) και η ανυπομονησία μας έχει χτυπήσει κόκκινο. Παρ΄όλο που η 10η Εντολή μας είχε προκαλέσει ορισμένες φοβίες παραπάνω, κυρίως γιατί οι […]

Δήμητρα Πραντάλου

17 Οκτωβρίου, 2018

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ο δημιουργός της 10ης Εντολής, επιστρέφει με νέα αντίστοιχη σειρά, οπότε αντίο στα ήσυχα βράδια μας.

Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, το “Ου Φονεύσεις” θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι Open Tv (Epsilon) και η ανυπομονησία μας έχει χτυπήσει κόκκινο.

Παρ΄όλο που η 10η Εντολή μας είχε προκαλέσει ορισμένες φοβίες παραπάνω, κυρίως γιατί οι ιστορίες ήταν εμπνευσμένες από την μάταιη τούτη ζωή, την παρακολουθούσαμε φανατικά, οπότε υποψιαζόμαστε πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με το νέο δημιουργήμα.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τις ιστορίες:

«Πάντα είναι αληθινές οι ιστορίες, αλλά παραλλαγμένες έτσι ώστε να μην είναι φωτογραφήσιμες. Αυτό γίνεται για δύο λόγους: ο ένας είναι ότι δεν χρειάζεται να εκθέτουμε τα θύματα ή ακόμη και τους θύτες. Αρκετά το κάνει η τηλεόραση αυτό. Ο δεύτερος λόγος είναι αισθητικής φύσης. Πιστεύουμε ότι η μυθοπλασία είναι ένα βήμα μπροστά από την πραγματικότητα».

Η σειρά ξεκινάει δυναμικά και ανατριχιαστικά.

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο “Σκιές” και με βάση την περίληψη που ακολουθεί, καταλαβαίνουμε πως το τέλος θα είναι καθηλωτικό.

Ο Κώστας είναι ένας μεσήλικας εύπορος άντρας με μεγάλα προβλήματα όρασης. Πάσχει από σπάνια ασθένεια που οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση. Η γυναίκα του τον έχει πρόσφατα εγκαταλείψει και ο Κώστας παλεύει με τα «σκοτάδια» του. Η νεαρή Χριστίνα ψάχνει για δουλειά και καταλήγει να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κώστα. Εκείνος χαίρεται που βρήκε μια κοπέλα τόσο θετική και αποτελεσματική στην δουλειά της και κείνη είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από τον μισθό και από την άψογη συμπεριφορά του. Μέχρι που ο Νίκος, ο σύντροφος της Χριστίνας, της βάζει βέτο να σταματήσει από τη δουλειά. Η Χριστίνα αναγκάζεται να το δεχτεί και το ανακοινώνει στον Κώστα. Εκείνος όμως έχει άλλη γνώμη.

Μπορεί να έχουμε λίγες ημέρες ακόμα για την έναρξη του “Ου Φονεύσεις”, ο Πάνος Κοκκινόπουλος ωστόσο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, έχει αναρτήσει ορισμένες φωτογραφίες, ίσα για να πάρουμε μια μικρή γεύση για το τι μας περιμένει.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET