Είναι viral

Δύο επιβάτες της Ryanair παίζουν ξυλίκι σε πτήση, αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροπλάνο!

Οξύθυμοι επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair, προκαλώντας αναστάτωση και αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης. Ειρήνη υμίν, βρε παιδιά. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης σχολίασε μια γυναίκα που πήγε τουαλέτα χωρίς να φοράει παπούτσια. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, αν και πραγματικά πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τα […]

Neopolis Team

18 Μαρτίου, 2019

Οξύθυμοι επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair, προκαλώντας αναστάτωση και αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Ειρήνη υμίν, βρε παιδιά.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης σχολίασε μια γυναίκα που πήγε τουαλέτα χωρίς να φοράει παπούτσια. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε, αν και πραγματικά πολύ θα θέλαμε να μάθουμε τα επίπεδα κραξίματος.

Για κακή του τύχη, το επικριτικό σχόλιο άκουσε ο φίλος της γυναίκας, ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο που έσπευσε αμέσως να την υπερασπιστεί. Και ποιος είναι ο… σωστότερος τρόπος για ορισμένους; Τα μπουνίδια βεβαίως-βεβαίως.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η καμπίνα του αεροσκάφους της Ryanair μετατράπηκε σε ριγνκ, με τους δύο άντρες να ρίχνουν γροθιές ο ένας στον άλλον.

Τους δύο επιβάτες χώρισε μια αεροσυνοδός με τη βοήθεια των υπολοίπων επιβατών, ενώ το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Μαδρίτη, παρ’όλο που η πτήση της είχε δρομολόγιο από Γλασκώβη προς Μάλαγα.

Το βίντεο εννοείται πως έχει γίνει viral:

https://youtu.be/oHKG6Jm0l48

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET