ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

«Κοντά στους νέους» | Ξεκινούν οι δωρεάν πτήσεις σε πρωτοετείς φοιτητές από την Aegean!

Με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», η αεροπορική εταιρία για 5η συνεχή χρονιά προσφέρει δωρεάν πτήσεις σε 250 πρωτοετείς φοιτητές που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr. Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μετά την […]

Neopolis Team

12 Οκτωβρίου, 2017

Με το πρόγραμμα «Κοντά στους νέους», η αεροπορική εταιρία για 5η συνεχή χρονιά προσφέρει δωρεάν πτήσεις σε 250 πρωτοετείς φοιτητές που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr. Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα πρέπει να έχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαοδευτικά Ιδρύματα.Τα κριτήρια ένταξης είναι κυρίως κοινωνικοοινομικά, αφού σκοπός της Aegean είναι να ελαφρύνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ελληνικής οικογένειας.

Η προθεσμία θα κρατήσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 23:59.

Να σημειωθεί ότι οι πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την Aegean και την Olympic Air, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά:

– 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελόριζο).

– 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ωστόσο οι πρώτοι διακαιούχοι του προγράμματος της Aegean για την χρονιά 2013-2014, οι οποίοι ολοκληρώνουν πλέον τις σπουδές τους, έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Miles+Bonus ως Blue μέλη. Ο λογαριασμός τους θα πιστωθεί με 10.000 μίλια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρώσουν με αεροπορικά εισιτήρια.

Η Aegean «κοντά και στους τελειόφοιτους». Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

 

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET