ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

Δωρεάν Μεταπτυχιακά | Μία «ανάσα» πριν την υλοποίηση.

Μία πρωτοβουλία του Υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου αποτελεί η ρύθμιση για τα δωρεάν μεταπτυχιακά, τα οποία θα μπορούν να παρακολουθούν όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση. Λίγο πριν ολοκληρωθεί και τεθεί προς ψήφιση λοιπόν το σχετικό νομοσχέδιο, ο Υπουργός αναφέρει τα εξής:  Το νομοσχέδιο που αφορά τα μεταπτυχιακά έχει διάφορες καινοτόμες ρυθμίσεις, […]

Default avatar

Guest Author

28 Ιουνίου, 2017

Μία πρωτοβουλία του Υπουργού Παιδείας, κ. Γαβρόγλου αποτελεί η ρύθμιση για τα δωρεάν μεταπτυχιακά, τα οποία θα μπορούν να παρακολουθούν όλοι οι φοιτητές που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί και τεθεί προς ψήφιση λοιπόν το σχετικό νομοσχέδιο, ο Υπουργός αναφέρει τα εξής: 

Το νομοσχέδιο που αφορά τα μεταπτυχιακά έχει διάφορες καινοτόμες ρυθμίσεις, ρυθμίζονται για πρώτη φορά τα μεταπτυχιακά, ώστε η αυθαιρεσία που υπάρχει στα λίγα μεν, που όμως έχουν επιπτώσεις και στα άλλα, να σταματήσει, να μπορούν οι φοιτητές να εισάγονται χωρίς να πληρώνουν δίδακτρα, όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, επίσης να μπει ένας κανόνας ως προς το ποιοι μπορούν να κάνουν μαθήματα, ποιοι μπορούν να πληρώνονται από τα μεταπτυχιακά, και να σταματήσουν ορισμένες από τις παθογένειες που ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Στα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και πρώτο στην Ελλάδα – Τα πεδία όπου ξεχωρίζει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Θεσσαλίας: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση φοιτητής που έφαγε στη λέσχη!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΑΔΑ: Τα 5 τμήματα Μηχανικών που αναγνωρίζονται κι επίσημα ως Πολυτεχνικές Σχολές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Ιωαννίνων: Χρήματα για να αναβαθμιστούν οι φοιτητικές εστίες και η λέσχη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET