ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Τι θα έλεγες να γίνεις DJ στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ;

Φτιάξε playlist και κάνε την κράτησή σου!

Neopolis Team

9 Φεβρουαρίου, 2022

Για 11η συνεχή χρονιά, συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ για σχολικές ομάδες και οικογένειες. Πραγματοποιούνται τόσο online όσο και στο Μουσείο στη Νέα Κηφισιά. 

Με κεντρικό μήνυμα «Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών πιο Σύγχρονα από Ποτέ!», γνωστές και άγνωστες ιστορίες επικοινωνίας συνδέονται με θέματα από το περιβάλλον και την κοινωνία, έχοντας πάντα ως επίκεντρο την εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας που προσφέρει μια μουσειακή δράση. 

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου σε ένα ειδικό DJ set στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών, έλα και φτιάξε το δικό σου μουσικό κομμάτι με έμπνευση τους ήχους εκθεμάτων τηλεπικοινωνίας, όπως ο ηλεκτρικός τηλέγραφος, το τηλέφωνο και τα τηλεφωνικά κέντρα.

Με αφορμή τους σπουδαίους εφευρέτες Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ και Γουλιέλμο Μαρκόνι, γνώρισε πώς ο ήχος πέρασε για πρώτη φορά μέσα από καλώδιο και στη συνέχεια μεταδόθηκε ασύρματα, ξεπερνώντας χιλιομετρικές αποστάσεις και μεταφέροντας μηνύματα σε όλη τη γη!

Και… μην ξεχάσεις να φέρεις σε ένα στικάκι τα 2 αγαπημένα σου κομμάτια για να τα μιξάρεις! 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Κάνε την κράτησή σου εδώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Το να περνάς πολλές ώρες στην κίνηση κάνει κακό στην ψυχική υγεία, επιβεβαιωμένο πλέον!

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET