ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η μέρα ξεκινάει καλύτερα με τα δημητριακά FITNESS® και μοναδικά δώρα αdidas!

Προχώρα μπροστά και απόλαυσε την άσκηση με μοναδικά αθλητικά δώρα.

Neopolis Team

7 Απριλίου, 2021

Τα δημητριακά πρωινού Nestlé FITNESS® σε βοηθούν να ξεκινάς κάθε ημέρα δυναμικά και με θετική διάθεση, προσφέροντάς σου τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για να έχεις ενέργεια να κάνεις όλα όσα αγαπάς! Παράλληλα, σε παρακινούν να ασκείσαι συνεχώς, αλλά κυρίως να το απολαμβάνεις, για να αισθάνεσαι και να ζεις καλύτερα!

Με τον νέο τους διαγωνισμό, σου δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο για να βάλεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου, μιας και κάθε μέρα ένας τυχερός κερδίζει ένα κουπόνι αξίας 100€ για να το εξαργυρώσει σε μοναδικά δώρα adidas!

Αναζήτησε τις ειδικές προωθητικές συσκευασίες FITNESS® 375g, FITNESS® Chocolate 375g και FITNESS® Dark Chocolate 375g, βρες τον κωδικό πάνω στο πακέτο, καταχώρησέ τον στο https://www.nestle-cereals.com/gr/el/FitnessxSports και ανακάλυψε αμέσως αν είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κάνει τις αγορές του στο www.adidas.gr!

Ξεκίνα την ημέρα σου με τα αγαπημένα σου δημητριακά FITNESS® και προχώρα μπροστά με απίστευτα δώρα adidas, για να απολαμβάνεις ακόμη περισσότερο την καθημερινή σου άσκηση!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET