ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημιουργήθηκε 24ωρη γραμμή SOS στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Από σήμερα λειτουργεί και επίσημα η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS του Πανεπιστήμιου Πατρών με τον τηλεφωνικό αριθμό, 11771. Οι φοιτητές μπορούν να καλούν από κινητό και σταθερό και θα επικοινωνούν αμέσως με τους φύλακες της σχολής οι οποίοι θα δράμουν ταχύτατα για βοήθεια. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της σχολής αναφέρει: «Η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού […]

Default avatar

Guest Author

14 Δεκεμβρίου, 2016

Από σήμερα λειτουργεί και επίσημα η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS του Πανεπιστήμιου Πατρών με τον τηλεφωνικό αριθμό, 11771. Οι φοιτητές μπορούν να καλούν από κινητό και σταθερό και θα επικοινωνούν αμέσως με τους φύλακες της σχολής οι οποίοι θα δράμουν ταχύτατα για βοήθεια.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της σχολής αναφέρει:

«Η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Δικτύων (Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ.) μας ενημερώνει για τα εξής: Λειτουργεί ατελώς ο 5ψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης 11771, με την κλήση του οποίου ειδοποιούνται οι φύλακες του Πανεπιστημίου και σπεύδουν άμεσα, σε 24-ωρη βάση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην κοινότητά μας, όπως κλοπές, καταστροφές κ.λπ. Διευκρινίζουμε ότι η κλήση του συγκεκριμένου αριθμού μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλο τον νομό Αχαΐα.
Ευρίσκονται σε εξέλιξη εργολαβίες, με τις οποίες αποκαθίστανται βλάβες στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης. Η ανακοίνωση των βλαβών, για τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, γίνεται τηλεφωνικά στο Τμήμα Συντήρησης & Λειτουργίας Εγκαταστάσεων, στο τηλέφωνο 2610996666 (εσωτερικό 6666) και, για τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 6978188888 (επιφυλακή εγκαταστάσεων).
Τα αιτήματα για εργασίες, τροποποιήσεις και παρεμβάσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, θα πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως προς τη Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ. Καθώς συνεχίζονται παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου από εξωτερικά συνεργεία παρά την από 10-3-2016 παράκλησή μας, σας υπενθυμίζουμε ότι, προκειμένου να διασφαλισθούν η ασφάλεια όλων, η καλή λειτουργία και η επικαιροποίηση των αρχείων, πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να ζητείται η άδεια από την Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ.»

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πρεμιέρα σήμερα για τα ΕΠΑΛ – Το θέμα που έπεσε στην Έκθεση!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει ξανά Πανελλήνιες, στοχεύοντας σε άλλη σχολή φέτος!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα βγήκε ο καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός για φοιτητές, αφήνοντας πίσω τη Μαδρίτη!

ΕΛΛΑΔΑ

Πώς θα κινηθεί η Γραμμή 1 του μετρό την Τετάρτη (29/5) λόγω τελικού Conference League!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET