ΕΛΛΑΔΑ

Διαθέσιμη η εφαρμογή για την επαναφόρτιση των ηλεκτρονικών καρτών μέσω smartphone!

Διαθέσιμη η εφαρμογή «Athena Card Αpp» στο Google Store,  με την οποία η φόρτιση και η επαναφόρτιση των προσωποιημένων ηλεκτρονικών καρτών θα πραγματοποιείται μέσω smartphone.  Υποστηρίζεται μόνο από κινητά με λογισμικό Android και με τεχνολογία NFC. Ο ΟΑΣΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως τα κινητά τηλέφωνα γίνονται αυτόματα σημεία επαναφόρτισης των προσωποποιημένων καρτών με τη χρήση […]

Neopolis Team

12 Φεβρουαρίου, 2018

Διαθέσιμη η εφαρμογή «Athena Card Αpp» στο Google Store,  με την οποία η φόρτιση και η επαναφόρτιση των προσωποιημένων ηλεκτρονικών καρτών θα πραγματοποιείται μέσω smartphone. 

Υποστηρίζεται μόνο από κινητά με λογισμικό Android και με τεχνολογία NFC. Ο ΟΑΣΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως τα κινητά τηλέφωνα γίνονται αυτόματα σημεία επαναφόρτισης των προσωποποιημένων καρτών με τη χρήση τραπεζικής κάρτας.

«Με την εφαρμογή αυτή και σε συνεργασία με το τραπεζικό σύστημα, μετατρέπουμε εκατοντάδες χιλιάδες κινητά τηλέφωνα σε σημεία επαναφόρτισης προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης.

Τα βήματα για τη διαδικασία είναι τα ακόλουθα:

♦ Ο χρήστης κατεβάζει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή «Athena Card Αpp», μέσω του Google Play, εφόσον το κινητό διαθέτει τεχνολογία NFC (Near Field Communication).

♦ Κάνει εισαγωγή με τον αριθμό κάρτας και τον κωδικό που έχει εγγραφεί στην ιστοσελίδα www.athenacard.gr. Σε περίπτωση που δεν έχει λογαριασμό, δημιουργεί έναν, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

♦ Μετέπειτα επιλέγει στην εφαρμογή τον τύπο κομίστρου που επιθυμεί.

♦ Ολοκληρώνει την αγορά μέσω διαδικτυακής τραπεζικής συναλλαγής και επιστρέφει στο αρχικό μενού της εφαρμογής, στο πεδίο «η κάρτα μου και η λήψη προϊόντος κομίστρου στην κάρτα».

♦ Στη συνέχεια ακουμπά την προσωποποιημένη κάρτα στο σημείο NFC του κινητού του τηλεφώνου και με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται η μεταφορά των προϊόντων στην κάρτα του.

Τι γίνεται με τους κατόχους των Apple συσκευών;

Προς το παρόν η εφαμοργή δεν είναι διαθέσιμη στο App Store, επομένως όλοι οι κάτοχοι iPhone κινητών θα πρέπει να συνεχίζουν να επαναφορτίζουν τις προσωποιημένες ηλεκτρονικές κάρτες από τα εκδοτήρια αλλά και από την ιστοσελίδα www.athenacard.gr.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET