ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Τα καλύτερα φοιτητικά οπίσθια | Δείτε τους υποψήφιους για φέτος!

Δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση πλάκα, ούτε πρόκειται για hoax (Κουλούρι φάση). Ο ετήσιως διαγωνισμός «Best Bums» είναι απόλυτα αληθινός και φέτος θα διοργανωθεί για 4η συνεχή χρονιά. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, ανακοινώθηκαν και οι φιναλιστ για το 2015, με μία φοιτήτρια, μεταξύ άλλων, να ποζάρει γυμνή ακόμη και στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Ας πάρουμε […]

Neopolis Team

1 Δεκεμβρίου, 2015

Δεν κάνουμε σε καμία περίπτωση πλάκα, ούτε πρόκειται για hoax (Κουλούρι φάση). Ο ετήσιως διαγωνισμός «Best Bums» είναι απόλυτα αληθινός και φέτος θα διοργανωθεί για 4η συνεχή χρονιά. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, ανακοινώθηκαν και οι φιναλιστ για το 2015, με μία φοιτήτρια, μεταξύ άλλων, να ποζάρει γυμνή ακόμη και στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Τα τελευταία 4 χρόνια, οι φοιτητές του ξακουστού Πανεπιστημίου του Cambridge, διαγωνίζονται για το ποιος έχει την …καλύτερη πίσω όψη, όπως γράφουν χαρακτηριστικά.

Οι υποψήφιοι δημοσιεύονται στην εφημερίδα του Campus «The Tab» κι όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου έχουν δικαίωμα ψήφου. Όπως θα δείτε και παρακάτω, το θέαμα δεν είναι καθόλου άσχημο. Μήπως να σκεφτόμασταν για κάτι τέτοιο κι εδώ στην Ελλάδα;

opisthia1

opisthia2 opisthia3 opisthia4 opisthia5 opisthia6 opisthia7 opisthia8

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, πως ο διαγωνισμός έχει δεχτεί σωρεία επικρίσεων με πολλούς φοιτητές να τον θεωρούν σεξιστικό κι ανάξιο ενός τόσο ιστορικού Πανεπιστημίου.

Προσωπικά πάντως, εννοείται οτι ψηφίζω την κοπέλα με το εσώρουχο (όχι οτι η Αγιοβασιλίτσα περνάει αδιάφορη). 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Μετά το πτυχίο στη Νομική, το ChatGPT κατάφερε να πάρει και άδεια γιατρού!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET