ΕΛΛΑΔΑ

Διαγράφονται τα πρόστιμα του ΟΑΣΑ. | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση του Αν. Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διασγράφονται τα διοικητικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στο χρονικό διάστημα από 02 Ιουλίου 2010 έως και 02 Ιουλίου 2015 για μη καταβολή κομίστρου. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν έχει […]

Neopolis Team

21 Νοεμβρίου, 2015

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση του Αν. Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, του Υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διασγράφονται τα διοικητικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στο χρονικό διάστημα από 02 Ιουλίου 2010 έως και 02 Ιουλίου 2015 για μη καταβολή κομίστρου. Αυτό ισχύει ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία βεβάιωσης και είσπραξης κατά ΚΕΔΕ.

Για να αξιοποιήσει κανείς την παραπάνω απόφαση, πρέπει να είναι εγγραγραμμένος στον ΟΑΕΔ ως άνεργος κατά την ημερομηνία τέλεσης της παράβασης.

Όσοι λοιπόν, θέλετε να σβήσετε τα πρόστιμά σας, μπορείτε να πάτα στα σημεία εξυπηρέτησης κοινού του Ομίλου ΟΑΣΑ, με την επίδειξη του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας και του Δελτίου Ανεργίας.

Μπορεί τα εισιτήρια στις Συγκοινωνίες Αθηνών, να γίνονται λίγο πιο ακριβά… ωστόσο ακόμα και μία τέτοια ρύθμιση όπως η παραπάνω μπορεί να «σώσει» κυριολεκτικά κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εργοστάσιο Παπαστράτος: 35 θέσεις εργασίας για πτυχιούχους Μηχανικούς με ή χωρίς εμπειρία!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσ/νίκη: Εξιτήριο για τον 23χρονο φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε απ’ τον Ricta κι έναν φίλο του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET