fbpx

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η ευκαιρία σου να κυνηγήσεις αυτό που αγαπάς!


Όσοι δεν κατάφεραν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό που αγαπούν, αλλά και όσοι στάθηκαν τυχεροί να βιοπορίζονται από το χόμπι τους, θα σου πουν το ίδιο ακριβώς πράγμα: Δεν υπάρχει καλύτερο από το να κάνεις αυτό που σου αρέσει for a living. Αλλά δε χρειάζεται να πάμε τόσο μακριά. Από τα φοιτητικά χρόνια κιόλας, πολλοί ανακαλύπτουν ότι το αντικείμενο που σπουδάζουν δεν είναι αυτό που τους ταιριάζει και νιώθουν να «πνίγονται» από επιλογές που δεν τους ικανοποιούν.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να ξέρεις τι αγαπάς, σε τι θες να αφιερώσεις χρόνο και κόπο και να το επιδιώξεις!

Σε περίπτωση που θέτεις αυτό το ερώτημα στον εαυτό σου και η απάντηση που βγαίνει εντελώς αβίαστα είναι η φωτογραφία, τότε δεν παίζει να παραλείψεις τον διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Όμιλου της Χρονιάς 2020, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

Ο διαγωνισμός 360 Photo Contest σε καλεί να αδράξεις τη στιγμή σε μια φωτογραφία, να διεκδικήσεις μία υποτροφία σε αυτό που αγαπάς και να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια δημιουργική και δραστήρια καριέρα στο χώρο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, ο τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας, με ελεύθερο θέμα.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους τολμούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να διεκδικήσουν τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσουν εντελώς δωρεάν στη σχολή Φωτογραφίας, σε όποια από τις πόλεις που χτυπάει η καρδιά του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιθυμούν: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά ή Ξάνθη.

Για να πάρεις μέρος αρκεί να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού και να ανεβάσεις 1 έως 3 έργα σου. Οι δηλώσεις γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 19 Αυγούστου (Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας) έως την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που αποτελούν οι επαγγελματίες Φωτογράφοι – εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, με βάση την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την τεχνική αρτιότητά τους.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια πλήρη υποτροφία σπουδών Φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ενώ ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια κάμερα FUJIFILM X-A5. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν ηλεκτρονικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή, θα πρέπει το μέγεθος της φωτογραφίας να είναι 2-10ΜΒ και ο τύπος αρχείου JPEG. Ακόμη, η χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας είναι αποδεκτή.

Η ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει οργανώσει ένα ιδανικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο στοχεύει στη δημιουργία πλήρως καταρτισμένων επαγγελματιών. Υποστηρίζοντας τη βιωματική εκπαίδευση, οι σπουδαστές εκπαιδεύονται καθημερινά με hands-on πρακτική, μέσα στα σύγχρονα λειτουργικά εργαστήρια φωτογραφίας, studio φωτογραφίσεων, σκοτεινό θάλαμο, εργαστήρια Η/Υ με iMac τελευταίας τεχνολογίας. Η ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμπλουτίζεται με projects και φωτογραφίσεις σε ποικίλους χώρους, ενώ οι σπουδαστές παρουσιάζουν το έργο τους μέσα από εκθέσεις φωτογραφίας, αλλά και την καθιερωμένη εκδήλωση των τομέων Εφαρμοσμένων Τεχνών και Performing Arts, 360 ArtDays.

Οι απόφοιτοι, μετά από διετείς σπουδές, αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα, αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Βρετανική πιστοποίηση LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και αυξάνει τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας, που λειτουργεί πρωτοποριακά από το 1996, έχει συνάψει συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, με σκοπό τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας. Παραμένει στη διάθεση των αποφοίτων για εξατομικευμένη συμβουλευτική όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση τους.

Ενημερώσου για τα προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET