ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Δες την πολύχρωμη πλευρά της ζωής με τη βοήθεια της Fanta και των Tsakiris Chips!

H Fanta υποδέχεται την καμπάνια “Πολύχρωμοι Άνθρωποι” στην Ελλάδα και σε προσκαλεί να την απολαύσεις παρέα με το αγαπημένο σου snack

Neopolis Team

22 Φεβρουαρίου, 2022

Το πιο πολύχρωμο brand, η Fanta, καλωσορίζει τη νέα καμπάνια Πολύχρωμοι Άνθρωποι, και μας προσκαλεί να την απολαύσουμε παρέα με το αγαπημένο μας snack.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, με διαφορετικούς χαρακτήρες και καταβολές, ενώνονται στη νέα καμπάνια της Fanta, έχοντας ένα κοινό γνώρισμα: είναι αυθεντικοί και χαρούμενοι! Οι “Πολύχρωμοι Άνθρωποι” μας καλούν να απολαύσουμε μια Fanta και να μην παίρνουμε τους εαυτούς μας πολύ στα σοβαρά, καθώς και να εκφράζουμε τη χαρά μας και τη διάθεσή μας για παιχνίδι, όποια και να είναι η ηλικία μας. Γιατί άλλωστε όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη διασκέδαση. Πώς; Είναι απλό! Αρκεί να ανοίξουμε την αγαπημένη μας Fanta και να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να διασκεδάσει, να απολαύσει και να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους του και τους αγαπημένους του, όπου και αν βρίσκεται.

Παράλληλα, η Fanta μας παρουσιάζει την απόλυτη εμπειρία snacking, ως τον καλύτερο τρόπο για να απολαύσουμε το αγαπημένο αναψυκτικό! Γιατί; Γιατί τα snacks δεν έχουν πρόγραμμα, έχουν πλάκα και είναι καλύτερα όταν τα απολαμβάνεις με φίλους. Ακριβώς όπως η Fanta! Με chips ή στικς λαχανικών, μετά τη σχολή ή με συναδέλφους, η Fanta δίνει χρώμα στα διαλείμματά μας.

Φέτος, η Fanta μας προτείνει τον πιο γευστικό και πολύχρωμο σύμμαχο snacking, τα Tsakiris Chips! Ο fizzy χαρακτήρας της Fanta σε συνδυασμό με τα αγαπημένα μας Tsakiris Chips, θα προσφέρουν σε όλους τους fans του brand ένα ευχάριστο και απολαυστικό διάλειμμα με τις πιο γευστικές επιλογές, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Με την πιο “colourful” καμπάνια και την απόλυτη εμπειρία snacking, η Fanta μας καλεί να αναβαθμίσουμε τα διαλείμματα μέσα στην ρουτίνα της ημέρας τους σε μια απολαυστική εμπειρία.

Μπορείτε να δείτε το video της καμπάνιας εδώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET