fbpx

5 συμπεριφορές που σου δείχνουν ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου!


Οι σχέσεις απαιτούν πολλή προσπάθεια. Γι’ αυτό και υπάρχουν τα απλά και περιστασιακά ραντεβού. Θέλεις να γνωρίσεις κόσμο και να έχεις δοκιμάσει πολλές πιθανές εκδοχές πριν τελικά καταλήξεις με τον σωστό άνθρωπο. Κάποιες φορές βέβαια, καταλαβαίνεις από νωρίς ότι βρήκες τον/την ιδανικό/ή. Ωστόσο, άλλες φορές θα χρειαστεί να σπαταλήσεις χρόνο να καταλάβεις αν αξίζει να προχωρήσεις ή αν υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές με καλύτερα πορτοκάλια.

Η φάση των ραντεβού είναι ένα πραγματικό τεστ. Απλώνεις τα δάχτυλα των ποδιών σου να δοκιμάσεις εάν το νερό έχει τη σωστή θερμοκρασία για να βουτήξεις ή όχι. Κατά τη διάρκεια του τεστ αναζητάς για δύο διαπιστευτήρια: για πράγματα που θα κάνουν την καρδιά σου να πει «Ναι ρε φίλε, αξίζει!» και για πράγματα που κάνουν το μυαλό σου να πει «Είσαι ηλίθιος/α τελικά!».

Το να ανοίγεις την καρδιά σου στον οποιονδήποτε δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν μπορείς να αφήσεις τον καθένα να την πλησιάσει, εάν δεν ξέρεις πρώτα ότι θα της φερθεί όπως της πρέπει.

Παρακάτω θα διαβάσεις 6 ενδείξεις που αποδεικνύουν ότι πιθανώς δεν είσαι αυτό που ψάχνει κι ακόμη περισσότερο δεν είσαι η επόμενη σοβαρή σχέση του/της:

Μιλά ανοιχτά για τους/τις άλλους/ες άντρες/γυναίκες που βγαίνει.

Πρόκειται για ένα σημάδι που δηλώνει ξεκάθαρα ότι είσαι friendzoned. Δεν ενδιαφέρεται για το αν θα πληγώσει τα αισθήματά σου ή θέλει να σου περάσει το μήνυμα ότι, ξέρεις, να μην έχεις προσδοκίες που δεν θα επαληθευτούν. Σ’ αυτή τη φάση αποκλείεται δια ροπάλου να σε βλέπει ερωτικά, καθώς το να μιλάς για τα άλλα άτομα με τα οποία βγαίνεις ραντεβού, είναι η πιο γνωστή τακτική αποφυγής οποιασδήποτε ερωτικής σκέψης από την άλλη μεριά. Εάν αναζητούσε μία δέσμευση μαζί σου, δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να σου μιλήσει για τα φλερτ του/της και βασικά… δεν θα είχε άλλα φλερτ πέρα από εσένα!

Σε θυμάται μόνο όταν θέλει σεξ.

Κλασσική τακτική. Σε σκέφτεται κι αποφασίζει να σου στείλει μόνο όταν είναι ξαναμμένος/η. Δεν περνάς από το μυαλό του/της όλη μέρα, αλλά τα βράδια γίνεται πανικός! Εάν ήθελε κάτι σοβαρό μαζί σου, προφανώς και θα μιλούσατε πολύ πιο συχνά μέσα στη βδομάδα ή ακόμη καλύτερα καθημερινά. Το να κανονίζετε μόνο το πότε και πού θα κάνετε σεξ, δεν είναι κι ο καλύτερος οιωνός για μία σχέση, δεν νομίζεις;

Εξαφανίζεται για μεγάλο διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πολυκαίγεται να σε κρατήσει σε εγρήγορση και στο να ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν/ή. Εάν δεν συμπεριλαμβάνεσαι στα μακροπρόθεσμα σχέδιά του/της και αντί για το «εμείς», επικρατεί το «εγώ», τότε είναι χαμένη υπόθεση.

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του/της.

Εάν δεν επενδύει χρόνο στο να σε γνωρίσει στα πιο αγαπημένα του/της άτομα που τον/την πλαισιώνουν στην καθημερινότητά του/της, τότε πιθανώς να μη θελήσει να επενδύσει ούτε και σε σένα. Όταν ενδιαφερόμαστε για ένα άτομο και το βλέπουμε σοβαρά, το πρώτο που επιθυμούμε να κάνουμε (λογικά πάντα) είναι να το παρουσιάσουμε στους/στις φίλους/ες μας. Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέρνεις να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικειότητα με το άλλο σου μισό και δείχνεις ότι κάνεις τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου να νιώσει σημαντικός/ή.

Δεν έχεις πραγματικά ενδιαφέροντα.

Συγγνώμη, αλλά το να βλέπεις ταινίες δεν είναι ασχολία. Εάν δεν έχεις πραγματικά χόμπι, ενδιαφέροντα ή ασχολίες, συνδέεσαι αυτόματα με την εικόνα ενός συναισθηματικά φτωχού ανθρώπου. Εάν δεν έχεις τίποτε άλλο στη ζωή και την καθημερινότητά σου, εκείνος/η θα είναι θεωρητικά υπεύθυνος/η για την ευτυχία σου κι αυτό είναι πολύ άδικο, γιατί νιώθει ότι αναλαμβάνει τρομερό βάρος! Εάν θέλεις να είσαι κάποιος που θα αγαπηθεί, θα πρέπει και να το αξίζεις.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET