ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όταν δεν είσαι σε φάση για κάτι σοβαρό, η μοίρα γελάει και καταλήγεις να έχεις την ομορφότερη σχέση!

Λένε ότι οι καλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου, εκεί που δεν τους περιμένεις και φυσικά όταν ακόμη και εσύ ο ίδιος/η ίδια βροντοφωνάζεις πως δεν είσαι σε φάση για κάτι σοβαρό. Έλα όμως που το «σοβαρό» δεν ρωτάει, αλλά έρχεται από μόνο του και σου χτυπάει την πόρτα! Είναι σαν να […]

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

22 Αυγούστου, 2017

Λένε ότι οι καλύτεροι έρωτες είναι αυτοί που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου, εκεί που δεν τους περιμένεις και φυσικά όταν ακόμη και εσύ ο ίδιος/η ίδια βροντοφωνάζεις πως δεν είσαι σε φάση για κάτι σοβαρό. Έλα όμως που το «σοβαρό» δεν ρωτάει, αλλά έρχεται από μόνο του και σου χτυπάει την πόρτα!

Είναι σαν να σου παίζει ένα παράξενο παιχνίδι η μοίρα και σου στέλνει τον πιο «κατάλληλο» άνθρωπο την πιο «ακατάλληλη» στιγμή…

Ο καθένας από εμάς την κρίνει «ακατάλληλη» για τους δικούς του λόγους προφανώς. Άλλοι επειδή μόλις άρχισαν τη φοιτητική τους ζωή και θέλουν να ζήσουν νέες εμπειρίες, όπως είναι τα ξενύχτια μέχρι πρωίας, τα ταξιδάκια στα νησιά και τα ασταμάτητα φλερτ με συμφοιτητές/τριες και μη. Άλλοι πάλι, επειδή μόλις βγήκαν από μία σοβαρή σχέση, που το πιθανότερο είναι να είχε βαλτώσει από το χρόνο και τη συνήθεια, γι’ αυτό άλλωστε και τελείωσε.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που απλά δεν έχουν μπει ποτέ στη διαδικασία να δεσμευτούν, να ξεκινήσουν κάτι σοβαρό και ώριμο και να συνδυάσουν τα «θέλω» τους με τα «θέλω» κάποιου άλλου ατόμου. Και σε αυτούς τους τελευταίους είναι που ο έρωτας εμφανίζεται από εκεί που δεν το περιμένουν.

Η φάση γνωστή: γνωρίζεις κάποιον/α, ξεκινάς κάτι παροδικό μαζί του/της, κάτι πολύ αβέβαιο και αποκλειστικά σαρκικό. Το σεξ όμως της μίας βραδιάς, γίνεται τελικά …περισσότερων βραδιών. Η ψυχρή απόσταση μεταξύ σας, αμβλύνεται και οι πιο ουσιαστικές και συναισθηματικές συζητήσεις κερδίζουν έδαφος έναντι της ωμής σωματικής επαφής.

Όπως όλοι οι άνθρωποι, ο καθένας μας κρύβει μέσα του και μία συναισθηματική πλευρά που μόνο όταν εμφανιστεί ο κατάλληλος/η κατάλληλη, τη βγάζουμε προς τα έξω. Απαραίτητη προϋπόθεση να συμβεί αυτό; Να νιώσουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

Μας αρέσει όταν δεν είμαστε καλά, να ξέρουμε πως υπάρχει κάποιος που μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο και να μιλήσουμε με τις ώρες, αναλύοντας τα προβλήματα μας, να έχουμε μία αγκαλιά στις δύσκολες στιγμές και έναν άνθρωπο να κοιτάμε μαζί του τα αστέρια.

Και έτσι έρχεται η μέρα που συνειδητοποιείς πως τελικά – άσχετα με το τι πίστευες – είσαι «σε φάση» για κάτι καινούριο, για μία σχέση που μπορεί να μην ξέρεις πόσο θα κρατήσει ή πώς θα εξελιχθεί, αλλά σίγουρα περνάς καλά και έχεις δεθεί με τον άνθρωπο αυτό.

Ένας «ξένος» καταλήγει να γίνεται ο πιο κοντινός σου άνθρωπος. Ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι, που αναζητάς στα δύσκολα και ζείτε μαζί τις προσωπικές σου επιτυχίες και τις κοινές σας μικρές, καθημερινές στιγμές ευτυχίας.

Πράγματι, μπορεί να ακούγεται παράξενο πως με ένα άτομο που απλά «το κάνατε», έχετε αναπτύξει τόσο ισχυρούς και αδιάσπαστους δεσμούς, αλλά να ξέρεις πως η εμπιστοσύνη μεταξύ σας είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο ουσιαστική από άλλες σχέσεις, για τον απλούστατο λόγο πως από την αρχή της γνωριμίας σας ποτέ δεν είπατε ψέματα ο ένας στον άλλο και πάντοτε δείχνατε τους ειλικρινείς σκοπούς σας, όσο πεζοί ή ωμοί κι αν ήταν.

Κράτα λοιπόν αυτόν τον άνθρωπο δίπλα σου και να θυμάσαι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, γι’ αυτό και εκείνος ήρθε στη ζωή σου σε μία τέτοια στιγμή!

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET