ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

12 δεδομένα για το πρωκτικό σεξ που πρέπει να ξέρεις προτού το δοκιμάσεις!

Το πρωκτικό σεξ, γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο στις τάξεις των 20χρονων της εποχής μας. Ή τουλάχιστον, περισσότερο διαδεδομένο στη σφαίρα φαντασίας αυτών. Γιατί κακά τα ψέματα, ακόμη δεν το δοκιμάζουν τόσοι, όσοι ενδεχομένως να περιμέναμε. Από την άλλη, ακόμη κι αυτοί που το δοκιμάζουν, δεν είναι σωστά προετοιμασμένοι για όσα αναμένεται να ζήσουν αλλά […]

Neopolis Team

17 Απριλίου, 2016

Το πρωκτικό σεξ, γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο στις τάξεις των 20χρονων της εποχής μας. Ή τουλάχιστον, περισσότερο διαδεδομένο στη σφαίρα φαντασίας αυτών. Γιατί κακά τα ψέματα, ακόμη δεν το δοκιμάζουν τόσοι, όσοι ενδεχομένως να περιμέναμε.

Από την άλλη, ακόμη κι αυτοί που το δοκιμάζουν, δεν είναι σωστά προετοιμασμένοι για όσα αναμένεται να ζήσουν αλλά και για τον τρόπο που θα έπρεπε να το κάνουν. Συνεπώς, ένα άρθρο όπως αυτό (άσχετα αν έχει και δόση χιούμορ με τα σχετικά gifs), ίσως φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε αρκετούς κι αρκετές φίλους/ες που επισκέπτονται το Neopolis.

Για να δούμε λοιπόν…

1. Ήρεμα! Οι ταχύτητες του πρωκτικού σεξ δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τις αντίστοιχες του κολπικού.

prwktiko-sex1

2. Το λιπαντικό δεν είναι ποτέ αρκετό. Για αυτό, όσο περισσότερο προμηθευτείς, τόσο πιο ευχάριστη θα γίνει η διαδικασία. Τουλάχιστον στο ξεκίνημά της.

prwktiko-sex2

3. Για τουλάχιστον 24 ώρες, φρόντισε να επισκέπτεσαι την τουαλέτα πολύ πολύ συχνά. Διαφορετικά, ακόμη και οι πιο αθώες κινήσεις, ενδέχεται να έχουν άβολα αποτελέσματα.

prwktiko-sex3

4. Πονάει. Ω, ναι! ΠΟΝΑΕΙ!

prwktiko-sex4

5. Προφανώς και πριν την όλη φάση, πρέπει να πας τουαλέτα. Και να καθίσεις εκεί αρκετή ώρα. Όχι τίποτα, αλλά ορισμένοι έχουν την εντύπωση πως θα …κρατηθούν!

prwktiko-sex5

6. Παιδιά, το πρωκτικό σεξ δεν είναι «πεντακάθαρο». Και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό. Και οι δύο. Μη λιποθυμήσετε σε περίπτωση …υπολείμματος.

prwktiko-sex6

7. Με τα παραπάνω δεδομένα, το πρωκτικό σεξ σε λευκά σεντόνια δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Ειδικά την πρώτη φορά…

prwktiko-sex7

8. Η εναλλαγή από πρωκτικό σε κολπικό σεξ, θα πρέπει να γίνεται μονάχα μετά από αλλαγή του προφυλακτικού. Για πολλούς λόγους.

prwktiko-sex8

9. Οι περισσότεροι που το δοκιμάζουν, μετά την πρώτη φορά δηλώνουν απογοητευμένοι και δεν έχουν καμία όρεξη να το επαναλάβουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

prwktiko-sex9

10. Ό,τι κάνεις, κάν’ το χωρίς να σκέφτεσαι ιδιαίτερα. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που η σκέψη είναι η πιο ξενέρωτη διαδικασία.

prwktiko-sex10

11. Από μικρά παιδιά, μας λένε να μην κάνουμε αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση. Η εν λόγω συμβουλή στην περίπτωση των ροζ ταινιών, δε διαφέρει ιδιαίτερα…

prwktiko-sex11

12. ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό. Εκτός των άλλων και για πρακτικούς λόγους…

prwktiko-sex12

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET