ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δεν φταίει το …«λάθος timing» που δεν είστε μαζί. Απλά εκείνος δε θέλει να προσπαθήσει!

Πόσες φορές έχεις ακούσει από το αγόρι, με το οποίο κάνεις κάτι ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για εσάς τους δυο να βρίσκεστε σε σχέση; Μάλλον πολλές φορές για να τις μετρήσεις. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η ιστορία αποτελεί φιάσκο. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λάθος timing όταν είσαι ερωτευμένος. Υπάρχουν κάποια προφανή πράγματα […]

Πόσες φορές έχεις ακούσει από το αγόρι, με το οποίο κάνεις κάτι ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή για εσάς τους δυο να βρίσκεστε σε σχέση; Μάλλον πολλές φορές για να τις μετρήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η ιστορία αποτελεί φιάσκο. Γιατί; Γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λάθος timing όταν είσαι ερωτευμένος.

Υπάρχουν κάποια προφανή πράγματα που δείχνουν ότι δεν τον ενδιαφέρει και τόσο η ιστορία σας:

#1 Σου δίνει μια τόσο φθηνή και κλισέ δικαιολογία, επειδή έχει λόγο

Κι ο λόγος αυτός είναι ότι δεν ενδιαφέρεται καν να σου πει την αλήθεια, η οποία είναι ότι πολύ απλά δε θέλει σχέση μαζί σου. Συμφωνώ πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να παραδεχτεί κάποιος, ωστόσο κάθε πραγματική κι ουσιαστική σχέση βασίζεται στην ειλικρίνεια. Μ’ αυτόν τον τρόπο σου δείχνει ξεκάθαρα και το πόσο ανώριμος είναι για μία σχέση. Άστον να πάει στο καλό.


#2 Δεν τον ενδιαφέρει καν η δική σου απάντηση

Όχι απλά δεν τον απασχολεί να σου δώσει μία ικανοποιητική απάντηση για το λόγο που δε θέλει να είστε σε σχέση, αλλά δεν κάθεται να ακούσει και τα δικά σου επιχειρήματα.

Εσύ μπορεί να λες ότι το timing είναι σωστό, ότι έχετε απίστευτη χημεία, ότι περνάτε πολύ καλά μαζί και αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία, αλλά …από το ένα αυτί μπαίνει κι από το άλλο βγαίνει, φίλη μου. Δεν πρόκειται καν να δώσει σημασία στα λόγια σου. Γι’ αυτό μην σπαταλάς άλλο το σάλιο σου και προχώρα παρακάτω!


#3 Απλά δεν είναι ερωτευμένος

Έχεις βρεθεί ποτέ στη φάση όπου αυτός που σου αρέσει να λέει ότι δεν είναι η ιδανική στιγμή να «χτίσετε» κάτι εσείς οι δύο και μετά από λίγους μήνες να μαθαίνεις ότι είναι σε σοβαρή σχέση; Ναι. Πονάει πολύ, το ξέρω. Αλλά αυτό δείχνει επίσης ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ενδιαφερόταν αρκετά για να σε κάνει κοπέλα του.

Ξέρεις κάτι όμως; Όλα καλά. Σίγουρα δε θέλεις να αναγκάσεις κάποιον να είναι μαζί σου. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.


#4 Δεν είσαι γι’ αυτόν προτεραιότητα

Συχνά αστειευόμαστε με το να λέμε ότι 24 ώρες δεν είναι αρκετές για να προλάβουμε να κάνουμε όλα όσα πρέπει και χρειαζόμαστε περισσότερες. Αυτό θα ήταν τέλειο αν γινόταν, αλλά είμαι βέβαιη ότι έχεις βρει τον κατάλληλο τρόπο να χωρέσεις στη μέρα σου όσα θες να κάνεις. Όπως για παράδειγμα τη σχολή σου, τη δουλειά σου, το γυμναστήριο, τις βόλτες με την κολλητή σου.

Συμπέρασμα; Αν σου λέει ότι είναι κακό το timing μεταξύ σας επειδή δεν προλαβαίνει, απλά δεν σε έχει στις προτεραιότητές του κι ούτε πρόκειται να σε βάλει. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις κούκλα μου, τόσο το καλύτερο.


#5 Ένας σωστός άνδρας δε λέει ποτέ δικαιολογίες

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να καταλάβεις. Τι θες να λες στις φίλες σου ή στην οικογένειά σου για το αγόρι που βγαίνεις; Ότι συνεχώς σου λέει ότι  υπάρχει «κακό timing» μεταξύ σας, αλλά εσύ πιστεύεις ότι κάποτε θα γίνεται κανονικό ζευγάρι; Ή ότι εσείς οι δύο είστε στην ίδια «και καλά» φάση κι αυτό είναι καταπληκτικό;

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, βάλτο στο κεφάλι σου καλά. Ο σωστός άνδρας δε λέει ποτέ δικαιολογίες. Θα ξέρει πόσο τυχερός είναι που σε έχει. Και με περηφάνια βεβαίως βεβαίως, θα μπορείς κι εσύ να λες «Κορίτσια/παιδιά/μαμά -μπαμπά, από εδώ το αγόρι μου».

Μπορεί να μη θες να δεις την πραγματικότητα και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως σε θέλει, απλά δεν είναι στη φάση… Σταμάτα επιτέλους να τον δικαιολογείς.

Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Επομένως αν κάτι μεταξύ σας λείπει, αυτό είναι σίγουρα η θέληση!

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET