ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

The Crazy Frog | Έκλεισαν επισήμως 20 χρόνια από την κυκλοφορία του!

Και όμως πέρασαν 20 χρόνια από έκεινον τον ενοχλητικό βάτραχο που έγινε viral σε όλο τον κόσμο! Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε ηχογραφήθει από τον φοιτητή Daniel Malmedahl το 1997, γιατί προσπαθούσε να δημιουργήσει τον ήχο μιας μηχανής εσωτερικής καύσης. Στη συνέχεια το ανέβασε στο σάιτ του, ένα σουηδικό κανάλι τον ανακάλυψε και του ζήτησε να […]

Default avatar

Guest Author

28 Φεβρουαρίου, 2017

Και όμως πέρασαν 20 χρόνια από έκεινον τον ενοχλητικό βάτραχο που έγινε viral σε όλο τον κόσμο!

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε ηχογραφήθει από τον φοιτητή Daniel Malmedahl το 1997, γιατί προσπαθούσε να δημιουργήσει τον ήχο μιας μηχανής εσωτερικής καύσης.

Στη συνέχεια το ανέβασε στο σάιτ του, ένα σουηδικό κανάλι τον ανακάλυψε και του ζήτησε να το τραγουδήσει ζωντανά.

Ωστόσο, χρειάστηκαν περίπου 6 χρόνια μέχρι να γίνει το μεγάλο μπαμ.

Το 2003 το συγκεκριμένο τραγούδι χρησιμοποιήθηκε από έναν άλλο Σουηδό φοιτητή τον Erik Wernquist, όπου δημιούργησε έναν μπλέ βάτραχο και του χάρισε τη συγκεκριμένη φωνή.

Το ονόμασε «Το Ενοχλητικό Πράγμα» και το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Όταν πλέον το βίντεο απέκτησε μεγάλη φήμη, του άλλαξαν το όνομα σε The Crazy Frog και μετέπειτα άρχισαν να το προωθούν το 2004.

Στην πορεία δημιούργησαν 2 βιντεοπαιχνίδια και γενικά το προώθησαν μέχρι αηδίας, σε σημείο να αναδειχθεί το πιο ενοχλητικό ringtone. Στην συνέχεια, ο dj Axel δημιούργησε ένα remix για το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία το 2005, αφού κατάφερε να παραμεινεί στην κορυφή των βρετανικών chart για τέσσερις εβδομάδες.

Επιπλέον, κατέκτησε την κορυφή και σε άλλες χώρες όπως τη Σουδία, την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία αλλά και την Ελβετία.

Ας ακούσουμε λοιπόν αυτή την τεράστια επιτυχία από τα παλιά:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET