ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αν είσαι συνδρομητής Cosmote, μην απαντήσεις για κανένα λόγο σ’ αυτό το μήνυμα!

Είναι γνωστό πως ανά διαστήματα φτάνουν στις συσκευές μας μηνύματα που έχουν σαν στόχο την υποκλοπή των προσωπικών μας στοιχείων, τη χρέωση των λογαριασμών μας και διάφορες άλλες, κακόβουλες ενέργειες. Και μπορεί συνήθως τέτοιου είδους περιστατικά να αφορούν τα emails ή τους λογαριασμούς μας στα social media, αυτήν τη φορά όμως, το σκηνικό άλλαξε λιγάκι. Κι […]

Neopolis Team

20 Ιανουαρίου, 2019

Είναι γνωστό πως ανά διαστήματα φτάνουν στις συσκευές μας μηνύματα που έχουν σαν στόχο την υποκλοπή των προσωπικών μας στοιχείων, τη χρέωση των λογαριασμών μας και διάφορες άλλες, κακόβουλες ενέργειες. Και μπορεί συνήθως τέτοιου είδους περιστατικά να αφορούν τα emails ή τους λογαριασμούς μας στα social media, αυτήν τη φορά όμως, το σκηνικό άλλαξε λιγάκι.

Κι αυτό, διότι αρκετοί συνδρομητές της Cosmote έχουν δεχτεί στο κινητό τους SMS με αφορμή τον δήθεν εορτασμό 10 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας.

Το συγκεκριμένο μήνυμα ζητά από τους χρήστες να προωθήσουν το εν λόγω SMS σε φίλους τους, ούτως ώστε να τους πιστωθεί το ποσό των 10€ στον λογαριασμό τους. Πίστωση η οποία όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά η προώθηση των μηνυμάτων μπορεί να οδηγήσει σε υπέρογκες χρεώσεις των καρτοκινητών κι όχι μόνο.

Έτσι λοιπόν, η εταιρεία σε επίσημη ανάρτησή της, προειδοποιεί πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα μηνύματα αυτά, εφιστώντας την προσοχή σε όλους τους συνδρομητές της προς αποφυγή ανεπιθύμητων χρεώσεων.

Πιο αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE ότι κυκλοφορεί κακόβουλη επικοινωνία – SMS που ισχυρίζεται ότι η COSMOTE γιορτάζει την ίδρυσή της και καλεί τους χρήστες να το προωθήσουν και σε άλλα άτομα κερδίζοντας €10 στον λογαριασμό τους.

Συμβουλεύουμε τους συνδρομητές μας να μην απαντούν σε γραπτά μηνύματα (SMS) που λαμβάνουν από άγνωστους αριθμούς, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με την εταιρεία ή τις υπηρεσίες της, και ενδέχεται να επιβαρυνθούν με υψηλές χρεώσεις».

https://www.facebook.com/cosmote/posts/2012112815550494

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

Είναι viral

Είδαμε πώς είναι σήμερα ο Γιωργάκης απ’το «Ουράνιο Τόξο» και -μαντέψτε- δεν έγινε νυχτερίδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET