ΤΙ ΑΛΛΑ;

Coldplay: «Θα γίνει κανονικά η συναυλία στο ΟΑΚΑ» επιβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Το μάνιφεστ έπιασε! 🤝

Neopolis Team

11 Φεβρουαρίου, 2024

Από τη μέρα που βγήκαν οι ημερομηνίες για τους Coldplay στην Ελλάδα, έχουμε βιώσει ένα συναισθηματικό rollercoaster! Ενθουσιασμό, λύπη, απογοήτευση, ξανά ενθουσιασμό. Ελπίζουμε να μείνουμε στο τελευταίο και να μην έχουμε καμιά ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Η αλήθεια είναι πως πριν λίγες εβδομάδες μόλις, μιλάγαμε για άκυρο στην πιο πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού. Απ’ ό,τι φαίνεται, τα δεδομένα άλλαξαν και νιώθουμε blessed! 🙏 Μπορεί να μην το δείχναμε αρκετά, αλλά βράζαμε μέσα μας που το πρώτο μεγάλο event στη χώρα μας μετά από καιρό θα είχε τόσο άδοξη κατάληξη.

Τα πράγματα όμως δείχνουν να πηγαίνουν ανέλπιστα καλά και οι εργασίες για την αποκατάσταση του ΟΑΚΑ αναμένεται να τελειώσουν το αργότερο μέσα Απριλίου. Που σημαίνει ότι στις 8 & 9 Ιουνίου θα είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους χιλιάδες φανς από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό, όπως προκύπτει από τη δημοσίευση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για το θέμα του ΟΑΚΑ στο καθιερωμένο κυριακάτικο post:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους».

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σήμα κινδύνου από τη Φαρμακευτική ΑΠΘ: «Τα Δημόσια Παν/μια έχουν εγκαταλειφθεί χρόνια τώρα»!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET