ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H COFFEE ISLAND συστήνει τα νέα «εκρηκτικά» ροφήματα Bobastic Pearls!

Μία πολυδιάστατη εμπειρία απόλαυσης σε 5 καινοτόμες επιλογές με καφέ ή τσάι και μασώμενες πέρλες.

Neopolis Team

11 Ιουνίου, 2024

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, το κατάστημα Coffee Island στη Σταδίου 7 γέμισε από κόσμο, δροσιά και την ασιατική κουλτούρα των ολοκαίνουργιων Bobastic Pearls. Με ένα ολοήμερο event, το brand σύστησε τη νέα κατηγορία ροφημάτων, που αποτελείται από 5 επιλογές με βάση τον καφέ ή το τσάι, σε συνδυασμό με μικρές μασώμενες πέρλες που σκάνε στο στόμα σε κάθε γουλιά, προσφέροντας ένα «εκρηκτικό» γευστικό αποτέλεσμα.

Trendy και fun, τα ροφήματα Bobastic Pearls αποτελούν τη νέα πρόταση της ομάδας R&D της εταιρίας, που εμπνευσμένη από τα ασιατικά ροφήματα boba, δημιούργησε μία πολυδιάστατη εμπειρία απόλαυσης. Πρωτότυπα και καινοτόμα, γεμάτα πέρλες με γεύση καφέ ή cheesecake που «σκάνε» στο στόμα, τα Bobastic έρχονται σε 5 εκπληκτικούς συνδυασμούς: Bobastic Salted Caramel Latte & Bobastic Coffeeccino με βάση τον καφέ και γεμάτα πέρλες με γεύση καφέ, και τα VEGAN Bobastic Blueberry Tea Oat Latte, Bobastic Strawberry Tea Oat Latte και Bobastic Strawberry Tea με βάση το τσάι και γεμάτα πέρλες με γεύση cheesecake.

Μία φρέσκια, άκρως καλοκαιρινή, δροσιστική εμπειρία από την Coffee Island που πάντα καινοτομεί και εκπλήσσει ευχάριστα με τις ανανεωμένες γευστικές της προτάσεις.

Ανακαλύψτε τα νέα ροφήματα εδώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET