UNI LIFE & TIPS

H Coca-Cola Τρία Έψιλον υποδέχτηκε εκατοντάδες νέους, στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης!

Κάνε τη δική σου αρχή μαζί τους!

Neopolis Team

8 Απριλίου, 2019

«Κάνε τη δική σου αρχή μαζί μας!»

Με αυτό το μήνυμα και μαζί με περισσότερα από 30 στελέχη, μέντορες του προγράμματος Youth Empowered και Rise Management Trainees, υποδέχτηκε η Coca-Cola Τρία Έψιλον, εκατοντάδες νέους, στο πιο διαδραστικό περίπτερο της Έκθεσης, στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, στις 15 και 16 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες σε μια βιωματική περιήγηση, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συνολική εικόνα, για τα προγράμματα της εταιρείας για τη νέα γενιά, αλλά και όσα την κατατάσσουν στους κορυφαίους εργοδότες επιλογής.

Ανάμεσα στις εμπειρίες, ξεχώρισαν: πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του Rise Management Trainee, συνεντεύξεις εργασίας, ευκαιρίες απασχόλησης, master classes από μέντορες του Προγράμματος Youth Empowered και δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία.

«Είμαστε μία εταιρεία που απευθύνεται στους νέους. Εδώ και 50 χρόνια, προσφέρουμε θέσεις εργασίας και επιτρέπουμε στους νέους να μείνουν και να προοδεύουν στη χώρα μας, στην Ελλάδα. Έτσι και φέτος προσλαμβάνουμε στις πωλήσεις 165 νέους σε ένα περιβάλλον αξιοκρατικό, ευχάριστο και με δυνατότητες εξέλιξης», δήλωσε ο Γιάννης Παπαχρήστου, Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο οποίος, μαζί με στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος Youth Empowered, συνομίλησε για 2 ώρες με νέους σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Inspirational Session.

Στα Youth Empowered master classes, υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, της Coca-Cola και σημαντικοί συνεργάτες, κάλυψαν θεμελιώδη θέματα για την αγορά εργασίας, όπως: επαγγελματικός προσανατολισμός και ανάπτυξη ταλέντου, πώς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, Project Management, πώς να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη αλλά και πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά το LinkedIn, δημιουργώντας ένα ελκυστικό προφίλ που θα ξεχωρίζει στους μελλοντικούς εργοδότες.

Στο booth του Rise Management Trainee Program, οι νέοι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με management trainees, να μάθουν πληροφορίες για το πρόγραμμα μέσα από το προσωπικό τους ταξίδι ανάπτυξης, την εμπειρία τους από τα Project που αναλαμβάνουν, αλλά και πληροφορίες για τη δομή και το περιεχόμενο του προγράμματος, του οποίου οι συμμετοχές ανοίγουν στο επόμενο διάστημα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα. Η εταιρεία απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Οι άνθρωποί της, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces 2018). Παράλληλα, είναι και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr), αποτελώντας έτσι τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χημικό Κρήτης: Φοιτητής πάει αδιάβαστος στην εξεταστική, γράφει μαντινάδα στον καθηγητή!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι κορυφαίες καινοτομίες φοιτητών που ανέδειξε ο 14ος Εθνικός Διαγωνισμός Ecotrophelia 2024!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρακολούθηση μαθημάτων άλλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γεωπονικό Παν/μιο: Το πρώτο ΑΕΙ που συμμετείχε στο Pride με δικό του περίπτερο στο Σύνταγμα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET