ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς ρεύμα η μισή Αθήνα – Χάος στους δρόμους και εκτός λειτουργίας το Μετρό!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη υποσταθμού της ΔΕΗ στην Παλλήνη λόγω υψηλής τάσης.

Neopolis Team

22 Αυγούστου, 2018

Πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και αρκετή ώρα, με το πρόβλημα να αποκαθίσταται σύμφωνα με την ΑΔΜΗΕ σε μία ώρα από τώρα. 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό από ασανσέρ, ενώ παράλληλα το πρόβλημα στη Γραμμή 2 του Μετρό, σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιούπουλη έως Ελληνικό.

Στο Μετρό οι συρμοί εκκενώθηκαν με τον κόσμο να απομακρύνεται μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη. Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία από επιβάτη στον σταθμό του Συντάγματος.

Μαύρα σκοτάδια…

Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία του μπλακ άουτ, κάνουν λόγο για έκρηξη υποσταθμού της ΔΕΗ στην Παλλήνη λόγω υψηλής τάσης.

Προς το παρόν οι περιοχές που δεν έχουν ρεύμα είναι: Το κέντρο της Αθήνας με όλο το δήμο Αθηναίων, το Μαρούσι, η Μεταμόρφωση, το Χαλάνδρι, η Κηφισιά, η Γλυφάδα, το Φάληρο, η Καισαριανή, η Δάφνη, η Καλλιθέα, το Ηράκλειο, η Αγία Παρασκευή, ο Γέρακας, ο Νέος Κόσμος, η Ηλιούπολη, το Πόρτο Ράφτη, ο Πειραιάς, η Νέα Σμύρνη, η Αργυρούπολη, ο Άλιμος, η Παπάγου, τα Μελίσια, ο Βύρωνας, τα Βριλήσια, ο Άγιος Δημήτριος, τα Ιλίσια, η Παλλήνη και το Πικέρμι.

Ενημερώστε μας για όσες περιοχές συμπεριλαμβάνονται ακόμα στον κατάλογο.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Tripadvisor: Δύο παραλίες της Κρήτης στις 25 καλύτερες του κόσμου για το 2023!

ΕΛΛΑΔΑ

«Μάθε πού ψηφίζεις»: Η εφαρμογή που σε ενημερώνει για το εκλογικό σου διαμέρισμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET