ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το φεστιβάλ του Pokemon Go στο Σικάγο εξελίχθηκε σε φιάσκο καταστροφικών διαστάσεων!

Θυμάσαι τι γινόταν πέρυσι τέτοιες μέρες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στον πλανήτη ολάκερο; Όταν μερικά εκατομμύρια κόσμου έγιναν περίγελοι αλωνίζοντας τους δρόμους, αγνοώντας κάθε τι στον περίγυρο τους και παραμένοντας προσηλωμένοι στην οθόνη του κινητού τους, επειδή κυνηγούσαν… πικατσουλέτο; Και τώρα τι; Νόμιζες ότι το αγαπημένο παιχνίδι τόσου κόσμου, «πέθανε» τόσο γρήγορα; Ναι, ίσως […]

Θυμάσαι τι γινόταν πέρυσι τέτοιες μέρες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στον πλανήτη ολάκερο; Όταν μερικά εκατομμύρια κόσμου έγιναν περίγελοι αλωνίζοντας τους δρόμους, αγνοώντας κάθε τι στον περίγυρο τους και παραμένοντας προσηλωμένοι στην οθόνη του κινητού τους, επειδή κυνηγούσαν… πικατσουλέτο;

Και τώρα τι; Νόμιζες ότι το αγαπημένο παιχνίδι τόσου κόσμου, «πέθανε» τόσο γρήγορα; Ναι, ίσως η μανία να ξεφούσκωσε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι φαν παράτησαν την αγαπημένη τους ασχολία. Και η εταιρεία άλλωστε, για χάρη της εμπορικότητας θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει την εφαρμογή ψηλά στις προτιμήσεις των χρηστών. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη! To σαββατοκύριακο που μας πέρασε ας πούμε, το Σικάγο φιλοξένησε το πρώτο του Pokémon GO Fest και οι φαν του πολυσυζητημένου παιχνιδιού τα’καναν πάνω τους από χαρά!

Επρόκειτο για φεστιβάλ όπου οι παίκτες θα μαζεύονταν στο Γκραντ Παρκ, με τους διοργανωτές να τους υπόσχονται ότι θα πιάσουν σπάνια pokemon, θα συμμετέχουν σε ομαδικές προκλήσεις, θα ξεκλειδώσουν αποκλειστικά medals και σωρεία άλλων δώρων! Το hype ήταν πολύ έντονο και γύρω στις 20.000 κόσμου έτρεξαν κατενθουσιασμένοι στο σημείο συνάντησης! Πού να’ξεραν…

Απ’την αρχή υπήρχαν προβλήματα που προμήνυαν την κακή οργάνωση, όπως η καθυστέρηση η ταλαιπωρία στην ουρά μέχρι να εισέλθεις στον χώρο, ενώ όταν η παρουσιάστρια χαιρέτησε τον dj του φεστιβάλ, αυτός ανταπέδωσε με μια… παραφωνία! Ακόμα κι έτσι όμως, κανείς δεν φανταζόταν το επικό fail στο οποίο θα εξελισσόταν όλη η φάση!

Το event πήγε κατά διαόλου, εξ αιτίας κακού σήματος και προβλημάτων με τους servers, που εμπόδιζαν κάθε πρόσβαση στο παιχνίδι. Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να κάνουν καθόλου log in ή συνδέονταν και τους πέταγε εντός δευτερολέπτων!

Υπήρχαν ορισμένοι τυχεροί, που μπήκαν νωρίς και πρόλαβαν να πιάσουν pokemon χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά όσο το κοινό μεγάλωνε, το ίδιο συνέβαινε και με το lag! Φυσικά, τα αίματα άρχισαν ν’ανάβουν για τα καλά, με τον κόσμο να γιουχάρει ανελέητα!

https://www.facebook.com/Eurogamer/videos/10156117099506754/

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της παρουσιάστριας ν’αγνοήσει την ένταση και να κρατήσει τον εύθυμο χαρακτήρα της, οι ιαχές ήταν εκκωφαντικές! Οι διοργανωτές πήραν κι αυτοί το λόγο προσπαθώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά μάταια.

Εν τέλει, οι ιθύνοντες σταμάτησαν αυτήν την παρωδία προσφέροντας τα χρήματα των εισιτηρίων πίσω, 100 δολάρια σε PokéCoins για αγορές μέσα στο παιχνίδι και τον Lugia δωρεάν (πρώτο legendary του παιχνιδιού). Με τόσο κόσμο βέβαια, υπήρξαν αρκετοί που πέρασαν καλά κι αρκέστηκαν στη συναναστροφή με παίκτες από κάθε άκρη του πλανήτη, αλλά οι ικανοποιημένοι ήταν πενιχρά λιγότεροι μπροστά σ’ αυτούς που αναθεμάτιζαν επειδή έχασαν τη μέρα τους!

Όπως θα ‘λεγε και μια ψυχή:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET