ΟΜΟΡΦΙΑ

Χαρίστε στον εαυτό σας το πιο ωραίο χαμόγελο

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια λαμπερή οδοντοστοιχία;

Neopolis Team

5 Μαρτίου, 2022

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια λαμπερή οδοντοστοιχία; Σίγουρα κανείς, καθώς αυτή πλαισιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο κάθε πρόσωπο ενώ ένα ζεστό χαμόγελο κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων αμέσως!

Η ορθοδοντική επιστήμη εξελίσσεται συνέχεια, προσφέροντας λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική και τη λειτουργικότητα της στοματικής κοιλότητας. 

Στόχος της είναι η διάγνωση και η θεραπεία των στρεβλοφυιών των δοντιών και των ανωμαλιών των γνάθων με αγκύλια σιδεράκια, διάφανους νάρθηκες και άλλες τεχνικές που προσφέρει ο τομέας αυτός της επιστήμης. Με την εφαρμογή των μεθόδων αυτών δεν επιτυγχάνετε μόνο ένα ωραίο χαμόγελο αλλά βελτιώνετε τη στοματική σας υγιεινή ενώ συμβάλλετε ακόμα και στη βελτίωση των προβλημάτων ομιλίας.

Ένας ορθοδοντικός έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην οδοντιατρική και κατόπιν, παρακολουθεί τρία χρόνια επιπλέον εκπαίδευση για να λάβει την ειδικότητα του ορθοδοντικού.

Η επιστήμη αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν την αισθητική και την υγεία των δοντιών τους.

Αρχικά, πρέπει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε έναν ορθοδοντικό για να κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης της οδοντοστοιχίας σας. 

Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιηθεί η διάγνωση, θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία, θα κάνει εκτίμηση του χρονικού διαστήματος που θα χρειαστείτε για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα εκτιμήσει το κόστος της. 

Μπορείτε να επιλέξετε την παραδοσιακή μέθοδο με τα μεταλλικά σιδεράκια αλλά, πλέον, υπάρχει και η αόρατη ορθοδοντική. 

Οι Invisalign αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή καθώς η θεραπεία πραγματοποιείται με τον πιο διακριτικό τρόπο, χάρη στη 3D τεχνολογία από την οποία είναι κατασκευασμένοι. Έτσι, μπορείτε να κάνετε τις δουλειές σας φορώντας τους, χωρίς αυτό να επηρεάζει την αισθητική εικόνα του προσώπου σας, αποκτώντας ένα ωραίο χαμόγελο.

Μια εναλλακτική λύση είναι τα Αόρατα Γλωσσικά Σιδεράκια. Αυτή η μέθοδος ξεκίνησε το 1975 από την Αμερική και απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες που επιθυμούν όμορφα δόντια χωρίς να είναι εμφανή τα σιδεράκια. Αυτά τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά των δοντιών προσφέροντας διπλό πλεονέκτημα, τη διόρθωση δηλαδή του προβλήματος χωρίς να επηρεάζεται η εικόνα του προσώπου. 

Είναι σημαντικό, επίσης, για να έχετε καθαρά, όμορφα και υγιή δόντια, να μην ξεχνάτε να τα βουρτσίζετε δύο φορές τη μέρα, όπως και να χρησιμοποιείτε τακτικά οδοντικό νήμα για την καλή στοματική σας υγιεινή.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Ορθοδοντικό Ιωάννη Φλώρο. Εάν επιθυμείτε να βελτιώσετε την εικόνα των δοντιών σας, επικοινωνήστε με το orthoclinic.gr για να λάβετε μια εξατομικευμένη διάγνωση. 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET